Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Beszólt a főnököm hogy túl...

Beszólt a főnököm hogy túl sokáig voltam a vécén, jól reagáltam le?

Figyelt kérdés

Asszisztens vagyok egy irodában. A főnököm férfi, én egy 27 éves nő vagyok. Igazából neki vagyok azs asszisztense. Ma mikor elmentem vécére és visszamentem a helyemre, beszólt egy ilyet hogy túl hosszú ideig vagyok vécén és ez mar nem az első eset... Kb. köpni nyelni nem tudtam. De egy ilyet odavágtam neki hogy "Miért, mi ilyen sürgős hogy pár percre (max 5-10 perc) nem vonulhatok el a dolgom elvégezni? Mások cigizni jarnak le óránként, amit én nem teszek."

Annyit mondott hogy OK.

Féljek a következményektől? 🙄😬

2021. aug. 26. 17:54
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
89%

Emberek... úristen. Azért reméltem, hogy felnőtt emberek tudják azt, hogy nem mindenkiből jön ki a nagydolog 1 perc alatt. Meg azért egy nőnél menzeszkor sem 2 perc a WC-zés, mert cserélni is kell tampont, betétet...

Nyilván, az problémás, ha vki 30 percet van WC-n, de az sem azért, mert ott facebookozik... lehet, hogy rosszul volt és hányt.

2021. aug. 26. 18:17
 12/39 anonim ***** válasza:
88%
Ahogy elnézem, néhány válaszolónak sosem volt még hasmenése/szorulása/szélgörcse, és sosem tört rájuk hirtelen hányinger sem. Vagy jó sztahanovista módra ti ezt mind hazaviszitek, hogy a főnök boldog legyen? Teljesen természetes, hogy az ember egyszer fél perc alatt végez a vécén, máskor negyed órát is ott tölt. Kérdező: jogos volt a reakciód, a főnököd pedig szarjon farfekvéses sünt.
2021. aug. 26. 18:50
 13/39 A kérdező kommentje:

Nem fogom hazavinni, ha nekem napközben kell nagyvécéznem, akkor napközben fogok. Nem fogok egész nap görcsölő hassal ott ülni, figyelni sem tudok úgy...

Meg amúgy igen... Férfiak könnyen beszéltek...

2021. aug. 26. 19:01
 14/39 anonim ***** válasza:
93%
Szarjál rá.((:
2021. aug. 26. 19:06
 15/39 anonim ***** válasza:
12%

Emberek. Egyszer kétszer elmegy, hogy a rötyin van egy nő 10 percig, de a főnöke azt mondta hogy nem egyszeri esetről van szó.

Én azé nagyon megneznem mit csinál ott annyi ideig mindig 😂😂

2021. aug. 26. 19:17
 16/39 anonim ***** válasza:
84%
#16: Azt nem tudom, csak azt, hogy én mit szoktam. Hajat és sminket igazítok. Esetleg lecserélem az eldurrant harisnyát. A beszakadt körmöm reszelem. Vagy épp bőgök kicsit a bunkó főnököm miatt.
2021. aug. 26. 19:23
 17/39 anonim válasza:
74%
Engem anno ilyesmiért rúgtak ki. Túl sokat voltam az öltözőben, mire visszaértem majdnem ordibált az a barom, hogy mit csináltam ennyi ideig, annyira ordibált hogy közben véletlen leköpött. Ekkor ráküldtem egy hatalmas parasztlengőt, beesett a húsos ládák közé
2021. aug. 26. 19:25
 18/39 A kérdező kommentje:
Ne vicceljétek már el... 🙁
2021. aug. 26. 19:30
 19/39 anonim ***** válasza:
36%

Biztos vagyok benne, hogy nem "5-10 percig" voltál el, mert annyiért biztosan nem szólt volna senki.

Gondolom, hogy neki is kellemetlen ha rá kell szólnia egy -elvileg- felnőtt nőre, hogy ez már a sokadik eset.

Ráadásul nem, hogy meghúznád magadat még vissza is pofázol.

Én simán kirúgnálak a legközelebbinél.

2021. aug. 26. 19:32
 20/39 anonim ***** válasza:
88%
Legközelebb mond meg neki "szartam egy nagyot".
2021. aug. 26. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!