Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Utcàról mentél màr be àllàsra...

Utcàról mentél màr be àllàsra jelentkezni?

Figyelt kérdés
Pl utcàn sétàlva làtod , hogy raktak ki hírdetést neked meg pont kapóra jött , és mivan ilyenkor ha nincs nàlad önéletrajz vagy ilyenkor , hogy zajlik volt mâr , hogy másnap kezdhettél is mert pl beugrost , vagy részmunkaidőst kerestek.
2021. aug. 25. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem, még nem történt velem ehhez hasonló szituáció.
2021. aug. 25. 14:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Az én szakmámban nem utcáról válogatnak, de ha úgy lenne, akkor simán megtenném.
2021. aug. 25. 14:30
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Szakmám miatt nem volt lehetséges ilyen. Az ilyen állások általában kisméretű vállalkozások, pl kisbolt, vendéglátóipar, takarítás, stb... Diákéveim alatt én szervezett diákmunkákat csináltam. Azóta meg nem játszanak ezek az alacsony tudásigényű munkák.
2021. aug. 25. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
3 Jaj de nagyképű pökhendi valaki...
2021. aug. 25. 14:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Bolti eladói munkakör azért nem alja meló😯
2021. aug. 25. 15:18
 6/8 anonim ***** válasza:
6 Ne tetézd :D
2021. aug. 25. 17:32
 7/8 Senior Séf ***** válasza:
78%
1990-ben éppen a délutáni biciklizésem alkalmával azon tipródtam, hogy ott kellene hagyni a melómat, mert nagyon rühellem, hogy a főnököm mindent rajtam keres. Az ipartelep felé jártam, hasraütésszerűen bementem az első vállalathoz, ami éppen előttem volt. Gondoltam,, a nyolcféle végzettségem közül csak találok valamit, amíg jobb nem akad. Nem hirdettek semmiféle állást, de a portást azért megkérdeztem Segítőkész hölgy volt, azt mondta, várjak, telefonál. Meg is tette. Kisvártatva lejött a későbbi főnököm, körbevezetett a munkaterületen (egy bazi nagy gyártósort kellett számítógép vezérlésre vinni), és mire a végére értünk, tegeződtünk. Egyikünk sem tudta, képes leszek-e a feladatra (akkoriban ez még gyerekcipőben járt), de ő megszavazta nekem a bizalmat, mondván, ha nem sikerül, legfeljebb targoncásként folytatom. Életem 10 legboldogabb évét töltöttem ott.
2021. aug. 25. 17:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez milyen jó story ,amúgy bementem megkérdeztem a helyet holnap kezdek😂
2021. aug. 25. 21:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!