Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem érzem jól magam a munkahel...

Nem érzem jól magam a munkahelyemen?

Figyelt kérdés
Pár ember nagyon áskálodik más életében. Folyamatosan kibeszélnek valakit, más munkájába mindig próbálnak belekötni. Sokszor panaszkodnak a főnöknek közben ők sem csinálják jobban a munkát. Sok minden megengednek maguknak, egész nap beszélgetnek miközben rengetegen vannak és dolgozni kéne. A főnök nem szól rájuk mert joba van velük. Engem úgy érzem kezdenek kifúrni onnan. Régebben még kérdezték, mostanában viszont hozzám se szólnak, nem keresik a társaságom, bár én próbáltam de inkább fel adom mert feleslegesnek tartom. A főnöknek is panaszkodnak hogy én milyen munkát végzem. Közben egyáltalán nem is csináltam azt amit ők állítottak. Nem érzem jól magam gyomorgörccsel megyek dolgozni. Váltani szeretnék csak nehez munkát találni. Viszont igy meg ki készülök. Mit csináljak, ahigy be lépek már teljesen másképp vislekedek mint a magánéletben, sokkal vissza fogodotabb vagyok ez miatt.
2021. aug. 25. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Neked ne legyen gyomorgörcsöd. Itt nem te vagy az aljas, hanem ők.

Gondolom nincs életük, ezért szólnak bele a másik életébe.

Ne foglalkozz velük.

2021. aug. 25. 13:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük. Vagy gondolom már megfordult a fejedben a munkahely váltás. Én utóbbit választottam, nem bántam meg. Kívánni se tudnék jobb kollégákat, munkát, pozit, főnököt...
2021. szept. 22. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!