Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mitől érzem így magam a...

Mitől érzem így magam a munkahelyemen?

Figyelt kérdés
Egy ideje nem vagyok túl kiegyensúlyozott. Sok rossz össze jött. Nem mutatom itthon, viszont a munkahelyen, és társaságban érzem. Nem sok önbizalmam van. Csendesebb vagyok és magamba forduló. A véleményemet nem merem ki mondani, mert attól tartok hogy, kinéznek miatta. Vagy ha mondanak valamit, én gondolkodás nélkül meg csinálom, pedig sokszor kimondanám hogy én nem fogom te is meg tudnád csinálni. Nem merem oda mondani a véleményemet, pedig sokszor nagyon szeretném. Nem tudom mi lehet velem. Nagyon gátlásos vagyok. Mi segíthet ilyen helyzetben? Hogy álljak ki magamért jobban.?
2021. ápr. 6. 18:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Némely ember hogyha megérzi hogy egy másik ember használható, akkor egyre jobban fogja is használni, És ha betelik a pohár és akkor állsz ki magadért, akkor rád mondják hogy rossz vagy. Szóval minél hamarabb kezdd el ,akár apróbb lépésekben is, csúnya lehet amikor szakad a cérna, ne várd meg.

A véleményedet pedig ne féltsd, A bólogatós kutyák aranyosak, de nincsen hasznuk. Ember vagy lehet véleményed. Másnak is van és ugyanúgy mondja. De csak akkor értelmes mondanod , habnem torkollik a beszélgetés az ellentétek miatt vitába. Sok olyan van hogy megpróbálják rád erőltetni a saját véleményüket, mert te kimondod hogy neked nem az mint az övé. Ezt egy társaságban tiszteletben kell tartani

, Neked is és a többi résztvevőnek is.

Ha pedig ez nem történik meg akkor a rossz társaságban vagy.

Arra pedig csak az az egyetlen jó tanács hogy hagyd el.

Úgyis csak az számít hogy otthon minden jó legyen, és ne vidd haza a munkahelyi stresszt.

2021. ápr. 7. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!