Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy döntsek 2 munkahely...

Hogy döntsek 2 munkahely között holnapig?

Figyelt kérdés

2 munkahely közül kéne döntenem.

Ma voltam az egyik helyen és holnap már kezdhetnék is de a munkával több gátlásom is van, de maga a munka tetszett régen.

A másik munkát ma hívtam fel és holnap mehetek megnézni viszont ez Budapesten kívül esik de egyáltalán nem távolság max plusz bérlet kell ennyi ennek a negatívuma és ülőmunka amire évek óta várok hisz ami nekem van végzettség, nagyon ritka hogy találjak ilyet. Itt a munkát úgy még nem ismerem de úgy vagyok vele, ha ülőmunka akkor csak megtanulok mindent és kibírom bármi legyen az.

Másikkal kapcsolatban azért is az lenne jó mert a távoli jövőben ezzel a tapasztalattal tovább tudok menni, de viszont nem lenne lényeg mert korábbról szintén van ilyen tapasztalatom ezért is vettek fel ide, de ide valamiért kényszert érzek hogy menjek egy ideje (mármint ebbe a munkakörbe) viszont mivel ez emberekkel is foglalkozik, szorongásaim vannak ha ilyen állást kapok.

Mindkettőnél vannak pozitív és negatív dolgok sőt a pénz igazából egyforma és nem ez motivál most leginkább.

Csak az, hogy találjak egy olyan munkát amivel elvagyok, nincsenek gátlásaim és nem kényszerítve érzem ott magam.

Holnapig kéne eldöntenem, mert igaz holnap mindkettőt megnézhetem mivel az egyik délután kezd másikra meg mehetek reggel is.

Hogy döntsek ebben? Nagyon nehéz!

2021. aug. 24. 15:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%
Nem világosak a motivációid. Miért ragaszkodsz mindenek felett az ülőmunkához? A gerincnek pl. nem jó.
2021. aug. 24. 15:38
 2/12 anonim ***** válasza:

Bár nem tudom melyik mi, de azt írod, hogy más évek óta olyasmire vársz, mint a 2., szóval lehet inkább ezt kéne. Az pedig nem feltétlenül hátrány, hogy új és be kell tanulnod. Majd azt is megszokod, hogy emberekkel is kell foglalkoznod. Legalább fejlődnél, kipróbálnál újdonságokat is és lehet a szorongásodat is sikerülne leküzdeni. Ha pedig hosszabb távon mégsem válik be, kereshetsz újra olyat, mint az első. Ha ez egy ritka lehetőség, kár lenne veszni hagyni.

(Azt azért vedd figyelembe, hogy én csak a leírt infók alapján adtam tanácsot, te nyilván sokkal jobban átlátod miről van szó és te érzed jobban, hogy melyik a neked való.)

2021. aug. 24. 15:40
 3/12 A kérdező kommentje:

1.Mert nagyon nem bírtam sosem az álló munkát és jobban ülnék még ha a gerincnek nem jó..valahogy hidegen hagyna, irodisták is ülőmunkát végeznek többnyire. tényleg ritka, olyannyira hogy látod ez budapesten kívüli.

a másik meg lesz évek mulva is sőt ez a kis bolt ahol voltam valahogy nem lelkesített igazán.

2.de maga a munka elvileg nagyon könnyű, fiatalok és időseket is várnak oda mert gondolom olyan a munka hogy nem megerőltető, mindent meg kell amúgy tanulni. ezt is ahol volt tapasztalatom mivel az évekkel ezelőtt volt és kijöttem a gyakorlatból szóval minden új így is úgy is.

2021. aug. 24. 15:44
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Egyiket se fogod elvállalni most sem, szóval tökmindegy.
2021. aug. 24. 15:49
 5/12 A kérdező kommentje:

4.Ki vagy te hogy ilyesmit gondolj rólam?

Egyiket nyilván elvállalom, csak segítséget kérek a döntéshez és nem értem miért nem lapozol tovább ha csak ilyen választ tudsz adni...O_O sokat segítettél most komolyan...

2021. aug. 24. 15:55
 6/12 anonim ***** válasza:
53%
Csak az előző 50 ugyanilyen kérdésed alapján 😃😃
2021. aug. 24. 16:01
 7/12 A kérdező kommentje:

6.Ja ja tipikus előző 50 kérdés...más ember nem lehet ilyen szituban?...

most komolyan...láttam hasonlókat is de egytől egyig nem az enyémek de hiszel amit akarsz, csak itt nem lopd a napot kérlek...ne figyeld ha úgysincs hasznos hozzászólásod😃

2021. aug. 24. 16:35
 8/12 A kérdező kommentje:

Mindegy is, holnapra azért megírom melyik mellett döntöttem.:)

Nagyon úgy néz ki hogy az ülőmunka mellett lesz a döntésem de még agyalok a dolgon.

2021. aug. 24. 16:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Melyiket csinálnád szívesebben és melyik számodra a jobb lehetőség? Ezeket gondold át és meg is lesz a válaszod :)
2021. aug. 24. 16:43
 10/12 A kérdező kommentje:

9-Köszönöm :)

igaz az egyiket még holnap fogom látni de az elmondottak alapján is könnyűnek hangzik és olyan is van benne mint feladat amit szeretek.

2021. aug. 24. 16:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!