Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Enyhe szociális fóbiával...

Enyhe szociális fóbiával boltba menjek vagy gyárba?

Figyelt kérdés

Szóval az egyik lehetőségem nagyon közel lenne bolti munka a beosztást nem tudom még de sokat dob rajta, hogy közel van.

Másik pedig gyári munka viszont 3 műszakos és messze van azért de nem vészesen. Viszont ez a munka érdekel is valamennyire.

Enyhe szociális fóbiám van, azért enyhe mert az utóbbi időben javult sokkal ez az állapot, de néha van azért hogy visszesek és megszólalni se bírok vagy csak nagyon hallkan.

Mindkettőhöz van esélyem igazából, mert van bolti tapasztalatom régről viszont gyári is van.

Melyiket válasszam ha szociális fóbiám van de viszont kéne már a munka nagyon és azért a kényelmet is nézem?

2021. aug. 15. 01:47
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
17. Ha még egyszer értesítés jön nekem egy ugyanilyen kérdésről...annyire egyszerű dolgod van de tényleg...töröld ki a figyelt kérdéseket, vagy keresőszavakat és ennyi...nem az én hibám ha neked jönnek értesítések de látom vitatkozni azt tudsz...
2021. aug. 15. 22:33
 22/27 A kérdező kommentje:
21.ki beszél kinevetésről..nagyon nem erre próbáltam utalni.
2021. aug. 15. 22:33
 23/27 A kérdező kommentje:
Mindegy is már nem fogom nézni a kérdést, mivel kaptam rá elég sok hasznos választ a vitatkozóval ellentétben. Így nem fogok veled tovább vitatkozni hogy most elhiszed vagy sem...ha a moderátorok szerint nem szabályszegő és nem az én sokadik kérdésem akkor nincs jogod tovább jelentősdit játszani...ennyi!
2021. aug. 15. 22:36
 24/27 A kérdező kommentje:
17.ennyi erővel az én kérdésemet is nyugodtan kiikeszelheted mint figyelt kérdés és nem lesz több értesítés innen sem...
2021. aug. 15. 22:38
 25/27 anonim ***** válasza:
13. Én is úgy gondolom, hogy ő az. Minél többet ír, annál inkább látszik a hasonlóság.
2021. aug. 15. 22:44
 26/27 A kérdező kommentje:
25.ok..
2021. aug. 15. 22:48
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy o az, en is csomo kerdesenel mondtam mar, hogy unalmas, hogy szetspammeli a gyakorit, de mindig azt mondja, hogy most irt ki kerdest eloszor 😂😂 utana meg besertodik, es "nem figyeli tovabb" 😃
2021. aug. 16. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!