Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Váltottál már munkahelyet...

Váltottál már munkahelyet azért, mert a COVID óta hone officeban dolgoztál és hiányoztak az emberek?

Figyelt kérdés
2021. aug. 5. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én hallottam ilyenről, hogy valakiknél már jó másfél éve home office van, és a cég nem is tervezi a közeljövőben sem az irodába való visszatérést, és ettől már jó páran besokalltak, ezért felmondtak. Nem mindenki tud otthon dolgozni, nem egy otthon dolgozó ki van téve az olyan rokonoknak, akik azt vallják, hogyha otthon van, akkor biztos ráér, és állandóan cseszegetik. Ráadásul ahol gyerekek is vannak, az is zavaró tényező a munkában, persze nem a gyerekek ellen beszélek, de attól még tény.
2021. aug. 5. 16:39
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Én pont azért váltanék, mert covidkor volt home office, és jelenleg már nincsen, pedig gyűlölöm az embereket 🤣
2021. aug. 5. 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem váltottam, de váltanék ebben az esetben. Nekem nagyon rossz volt ez a távoktatásos - home officeos időszak, mert otthon nem erre voltam berendezkedve és nem volt munkára/tanulásra alkalmas helyem, eszközeim, illetve otthon a család vagy éppen az albérletben a lakótársak mellett nagyon nehéz volt csendes, nyugis pillanatokat kifogni. Valamint nekem is nagyon hiányzott maga a légkör, a kollégák és hallgatótársak, a közös ebéd, személyes beszélgetések, a közös séta hazafelé stb.
2021. aug. 5. 20:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld!
2021. aug. 5. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
A heti két gyorsmenetek az öltözőfülkében nagyon hiányoztak.
2021. aug. 6. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!