Aki volt Covidos, tünetekkel, és mégis bement a munkahelyére, az miért tette ezt?
Meg gondolom mert betegállományért kevesebbet fizetnek, mintha bemennél dolgozni. Eddig is már a Covid előtt mindenki bejött az irodába szétfosni a lepráját, persze zárt ablakok mellett teleköhögve a légteret, a munkáltatóknak meg persze eszük ágában sincs engedélyezni a korlátlan home office-t ilyenkor. A szöveg persze megy, h aki beteg az maradjon otthon, de ők úgy képzelik ezt, h majd betegállományban, kevesebb pénzért. Idióták.
Persze végigment ilyenkor a rohadás az összes dolgozón.
Talán majd most ez a járvány változtat valamennyit az otthonról való munkavégzés kultúráján, de nincsenek nagy illúzióim. Az emberek idióták, a HR-es emberek kétszeresen azok.
Nekünk kötelező volt bemenni. Köhögve, lázasan dolgoztunk, a főnök azt mondta, ha valaki táppénzre mer menni, napi 15 ezer kötbért kell fizetnie.
Így hát maradt a munka. Tudtuk, hogy szemét dolog, de féltünk, hogy kirúgnak, vagy hogy teljesen lehúz a főnök anyagilag...
aki beteg az maradjon otthon, de ők úgy képzelik ezt, h majd betegállományban, kevesebb pénzért. Idióták
Miért idióták? Aki beteg, maradjon otthon. Az meg alap, hogy ezért ne bér járjon.
Nekem olyan munkám van, ahol nincs is táppénz.
Vagyis van, de nem mehetsz rá.
Nem mentem be, 3 hétig otthon voltam - hiába voltam jól 2 nap után, a teszt 3 hét után lett negatív -, az a 3 hét ki is esett a fizetésemből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!