Ilyen munkahelyes példák, gyakori esetek? Ugyanaz az ismétlődő eset, más szereplőkkel ugyanazon a munkahelyen, a történelem ismétli önmagát.
Az egyik helyen a borász csaj összejön az ott dolgozó traktorossal, aki elválik miatta a feleségétől. Aztán a következő borász csaj ugyanígy.
A másik helyen a hotelben dolgozó kisfőnök rástartol minden ranglétrán alatta álló női alkalmazottra +/- 15 év korkülönbséggel, családi állapottól függetlenül, szobalánytól kezdve a recepciósig.
Ki is írhatná mindkettő az álláshirdetéshez
Gyere hozzánk borásznak ha egyedülálló nő vagy, a nős traktorosban megtalálod a párod.
Gyere hozzánk dolgozni, ha nő vagy, a kisfőnök egyik szeretője lehetsz rövid időn belül.
Ez inkább az adott helyen dolgozók személyiségétől függ. Én ilyet nem tapasztaltam egyik munkahelyen sem, ahol dolgozom. Ahol eddig én dolgoztam, ilyen esetek voltak:
- egy helyen egy férfi vevő lett volna kb. bárkire, aki nem nagyon kövér és p...ja van, de egy karácsonyi bulin lerészegedett 20éves diáklányon kívül a nők nem voltak rá vevők (pedig amúgy pénzes és jóképű pasas, csak személyiségre katasztrófa)
- egy helyen csak normális erkölcsös férfiak dolgoztak
- egy helyen meg voltak erkölcstelen férfiak, de azoknak volt annyi eszük, hogy nem a munkahelyről válogatták az afférjaikat
4
miért csak a férfi erkölcstelen ha ilyesmit csinál? ez két emberes
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!