Valaki árulja már el, hogy miért halálos bűn az, hogyha valaki nem akar gyárban dolgozni(betanított munka) ???
Plusz 50 fokban, 12 órában, a fizetés nevetséges, a vezetők úgy bánnak veled, mint egy piszokkal, egy idiótával, rohanni kell enni, alig van időd, ha fél percet késel már le van üvöltve a fejed, egy helyben kell állni, direkt kínzásnak vagy kitéve, hisz a magyar emberrel bármit meglehet tenni... És ezt a vezetők élvezik is.
Régen írtam egy kérdést ezzel kapcsolatban, és lehordtak a sárga földig, hogy "büdösamunkami" meg "senki nem fogja eltartani a büdös p*csád", " ha lóg a beléd, akkor is menni kell dógozni, azt kit érdekel neked mi a problémád". Nyilván senkit nem érdekel, de miért baj az, ha az ember egy ilyen korcs helyen nem akar szenvedni?
Már van munkám pár éve, szóval találtam egy jót, ahol maximálisan odateszem mag, de mégis érdekel, hogy miért kell így letámadni az embert ha nem akar(és tök jogosan) gyárban dolgozni? (Egyébként akik ott dolgoznak és normális emberek, azokat én tiszta szívből sajnálom.. ) Nő vagyok
Az nem úgy van a mai világban, hogy a férfiak eltartják a nőket. Az nagyon-nagyon régen volt divat - kb. talán 60-70 évvel ezelőtt.
Én azt a példát láttam otthon, hogy MINDENT MAGAMNAK KELL MEGTEREMTENEM, ha élni akarok. Ez a mostani világ erről szól.
33: ha a férj van olyan balek, nekem semmi kifogásom ellene...:_D
De nyugdíjas korú szülőket ne kárhoztass már arra, hogy ereje teljében lévő "nemakarokdolgozni" "nemérimeg" felnőtt embereket eltartsanak!
35: ha csak két hónapról van szó, arra ott a munkanélküli segély...
Persze nem úgy, hogy dolgozol egy hetet, aztán 2-3 hónapig meg "nem éri meg"..... és ezt periodikusan...
Hagyjátok rá, ez a szokásos mindenkit idiótázó kérdező.
Minden nap feltesz valami kérdést aztán 2-3 felhasználóról lepontoz mindenkit aki nem vele ért egyet.
38: elég nyilvánvaló... :))))
A fő kérdésben en bloc nem akart dolgozni, most visszavett, hogy két hónapig igazán eltarthatnák őt...
Csak azt nem tudom, hogy ha ez az egyetlen lehetősége (képzettség híján), akkor mégis milyen kilátásai lehetnének 2 hónapon belül?
Megkeresi az MNB elnöke, hogy legyen a titkárnője, vagymi? :-DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!