Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Valaki árulja már el, hogy...

Valaki árulja már el, hogy miért halálos bűn az, hogyha valaki nem akar gyárban dolgozni(betanított munka) ???

Figyelt kérdés

Plusz 50 fokban, 12 órában, a fizetés nevetséges, a vezetők úgy bánnak veled, mint egy piszokkal, egy idiótával, rohanni kell enni, alig van időd, ha fél percet késel már le van üvöltve a fejed, egy helyben kell állni, direkt kínzásnak vagy kitéve, hisz a magyar emberrel bármit meglehet tenni... És ezt a vezetők élvezik is.

Régen írtam egy kérdést ezzel kapcsolatban, és lehordtak a sárga földig, hogy "büdösamunkami" meg "senki nem fogja eltartani a büdös p*csád", " ha lóg a beléd, akkor is menni kell dógozni, azt kit érdekel neked mi a problémád". Nyilván senkit nem érdekel, de miért baj az, ha az ember egy ilyen korcs helyen nem akar szenvedni?

Már van munkám pár éve, szóval találtam egy jót, ahol maximálisan odateszem mag, de mégis érdekel, hogy miért kell így letámadni az embert ha nem akar(és tök jogosan) gyárban dolgozni? (Egyébként akik ott dolgoznak és normális emberek, azokat én tiszta szívből sajnálom.. ) Nő vagyok

2021. júl. 28. 14:52
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
89%

#20: én is ezt mondom egyfolytában, más kérdések alatt is...

De sorra lenullázzák a válaszom hasznosságát.

És jönnek a megszokott kifogásgyáros óbégatással, hogy nem lehet munka mellett tanulni, bla-bla-bla..

Hát aki nem akar, az tényleg nem tud....

Ki kell lépni a komfortzónából pár évig, azért, hogy aztán pár évtizedig viszont jobban élhessen!

Lehet ezt is lepontozni. :-D

2021. júl. 28. 15:56
 22/46 anonim ***** válasza:
6%

Akinek nincs komoly rokoni támogatása anyagi és/vagy érzelmi értelemben - már pályakezdő korától - annak egy komolyabb lehetőségként a gyár marad.

A tanuláshoz íróeszközök/jegyzetek szükségesek, az pedig pénzbe kerül.

De ott vannak az éttermek, az élelmiszerboltok, a kórházak - ez utóbbi intézmény esetében hihetetlenül sok a takarító munkalehetőség pl.

Meg lehet próbálni a tehetségkutató műsorokban való szereplést, de én nem tudnék ilyenben bízni.

2021. júl. 28. 15:57
 23/46 anonim ***** válasza:
18%
22: ne mondd nekem, hogy aki a szülei nyakán él, annak nem adnának szívesen a szülei egy kis pénzt a tanulásra! Annak reményében, hogy ezáltal pár éven belül az ő helyzetük is jobb lesz, hiszen nem kell eltartani a parazita felnőtt gyereküket...
2021. júl. 28. 15:59
 24/46 A kérdező kommentje:
#23 parazita az aki nem akar egy nyomorék rabszolga lenni? :D válogasd már meg hogy beszélsz egy emberről, te idióta.
2021. júl. 28. 16:04
 25/46 anonim ***** válasza:
18%

24: igen, parazita!

Mert dolgozhatna, de inkább a szülein élősködik.

Az élősködő a parazita magyar megfelelője!

2021. júl. 28. 16:06
 26/46 anonim ***** válasza:
19%

Válaszolj már lécci a 18-as kérdésre!!!!!

"szerinted konkrétan miből fog megélni az az ember, akinek nincs más álláslehetősége, mégse megy el gyárba dolgozni???"

2021. júl. 28. 16:07
 27/46 A kérdező kommentje:
#26 mindig van lehetőség. De a gyár egy fos hely. Valakinek segítenek, valaki talál jobbat..
2021. júl. 28. 16:12
 28/46 anonim ***** válasza:
83%
27: akkor miért írtad korábban, hogy NINCS MÁS lehetőség...?????
2021. júl. 28. 16:13
 29/46 anonim ***** válasza:
80%

6/28 A kérdező kommentje:

#5 ez a kérdés arról szól, hogyha nincs igazán más lehetőség..

2021. júl. 28. 16:13
 30/46 A kérdező kommentje:
25# hidd el nekem, én sem dolgoznék ilyen helyen, és inkább lennék parazita, mint egy agyonhajszolt rabszolga. :D ha nem tetszik, így jártál... De szerencsére nem volt ilyen.
2021. júl. 28. 16:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!