Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Valaki árulja már el, hogy...

Valaki árulja már el, hogy miért halálos bűn az, hogyha valaki nem akar gyárban dolgozni(betanított munka) ???

Figyelt kérdés

Plusz 50 fokban, 12 órában, a fizetés nevetséges, a vezetők úgy bánnak veled, mint egy piszokkal, egy idiótával, rohanni kell enni, alig van időd, ha fél percet késel már le van üvöltve a fejed, egy helyben kell állni, direkt kínzásnak vagy kitéve, hisz a magyar emberrel bármit meglehet tenni... És ezt a vezetők élvezik is.

Régen írtam egy kérdést ezzel kapcsolatban, és lehordtak a sárga földig, hogy "büdösamunkami" meg "senki nem fogja eltartani a büdös p*csád", " ha lóg a beléd, akkor is menni kell dógozni, azt kit érdekel neked mi a problémád". Nyilván senkit nem érdekel, de miért baj az, ha az ember egy ilyen korcs helyen nem akar szenvedni?

Már van munkám pár éve, szóval találtam egy jót, ahol maximálisan odateszem mag, de mégis érdekel, hogy miért kell így letámadni az embert ha nem akar(és tök jogosan) gyárban dolgozni? (Egyébként akik ott dolgoznak és normális emberek, azokat én tiszta szívből sajnálom.. ) Nő vagyok

2021. júl. 28. 14:52
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
30%

Ezzel a kifogással soha senki nem jutna egyről a kettőre, hiszen mindenhol van stressz, rossz kollégák, nehézségek, mindenhol kevés a pénz. ennyi erővel mindenki ülhetne otthon a tökét vakargatva.

Amúgy meg mindenki leszarja mit csinálsz, amíg ezzel nem másokat fárasztasz.

2021. júl. 28. 15:21
 12/46 A kérdező kommentje:

#9 engem nem érdekel kit tartok el és kit nem. Ez is tipik magyar irigykedés.

#10 na igen, sok embert ott sem az eszéért szeretik... Rengeteg befásult, irigy, agresszív ember...

2021. júl. 28. 15:22
 13/46 anonim ***** válasza:
73%
Én senkit sem támadok le, de akkor meg, ha nem talál más munkát, ilyet meg továbbra sem akar elvállalni, ne sírjon, hogy nehezen él, meg nincs lóvéja semmire. Egy ismerősöm ezt csinálta, mondván, hogy ő egyetemi diplomával nem fog kétkezi munkázni. A végzettségében viszont nem tudott elhelyezkedni. De azért rítt a szája, hogy alig él meg, néha már üres kenyeret eszik, meg ilyenek. Egy idő után persze, hogy ráuntam, és megszakadt a kapcsolat vele.
2021. júl. 28. 15:23
 14/46 A kérdező kommentje:
#11 hát nem mindenhol. Tájékozódj, mielőtt ostobaságokat írsz.
2021. júl. 28. 15:23
 15/46 anonim ***** válasza:
0%
12. Rohadtul nem irigyked3s, higy az ilyenek miatt azok sem kapnak megfelelő segélyt akik önhibájukon kìvül nem tud ak dolgozni!
2021. júl. 28. 15:27
 16/46 anonim ***** válasza:
0%

"Tájékozódj, mielőtt ostobaságokat írsz."

Ezt te is igazán megtehetted volna, mielőtt kiírod a kérdést.

2021. júl. 28. 15:29
 17/46 A kérdező kommentje:
#16 Csak utánad 😉
2021. júl. 28. 15:33
 18/46 anonim ***** válasza:
21%
Kérdező: és szerinted konkrétan miből fog megélni az az ember, akinek nincs más álláslehetősége, mégse megy el gyárba dolgozni???
2021. júl. 28. 15:46
 19/46 anonim ***** válasza:
5%
Az a probléma, hogy általában aki eljut odáig, hogy már csak a gyár marad neki, annak nincs igazából sok választása, - mert nem ő irányítja már a sorsát, hanem a sorsa irányítja őt. Ha a tisztességes életvitel mentén szeretné tovább élni egy ilyen ember az életét, akkor nincs választása, - kénytelen beállni egy ilyen életvitelbe. Ha nem ezen a vonalon képzeli el a folytatást egy ilyen ember, akkor marad a félig tisztességes vagy a tisztességtelen vonal, - amelyre az életvitel gyakorlásához kevés intelligencia hiányában esélyes, hogy ráfáznak idővel. Kompromittálódik, zsarolják, egyre mélyebbre süllyed, majd irány a büntetés végrehajtási intézetek egyike, ill. egy urna, - ha az alvilággal támadnak rendezetlen számlái.
2021. júl. 28. 15:51
 20/46 anonim ***** válasza:
95%
19#+: Ebből csak egyetlen kiút van: munka mellett tanulni és szerezni egy munkaerőpiacon versenyképes képesítést, - amelynek segítségével lehetőséged adódik kitörni ebből a körből. Munka mellet - és ha még család is van, - elképesztően nehéz tanulni! Embert próbáló kihívás, de más - tisztességes - út nincs arra, hogy ebből kiléphess!
2021. júl. 28. 15:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!