Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Félsz a főnöködtől?

Félsz a főnöködtől?

Figyelt kérdés

2021. júl. 13. 20:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem felek, szeretem oket, normalisak es rendesek. (Ketten vannak.) Az egyiktol csak akkor “felek”, amikor rossz napja van, mert olyankor nagyon bunko tud lenni, de mar megtanultam, hogy ez nem nekem szol kifejezetten.
2021. júl. 14. 01:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Gyakornok vagyok, van egy hivatalos, amolyan "de jure" főnököm, aki kb. sosem ad munkát, mert van fontosabb dolga is, rajta kívül meg, mivel gyakornok vagyok, ezért a gyakornokokon kívül mindenki osztogat(hat) nekem feladatokat.

Félni nem félek se a főnöktől, se a többi kollégától. Nincs értelme.

A feladatokat igyekszem jól megcsinálni, ennyi.

21F

2021. júl. 14. 09:44
 13/15 anonim ***** válasza:
83%

Nem. EÜ-s szakvégzetéggel annyi munkahely van mint égen a csillag.

Meg egyébként a jelenlegi csapat több mint a fele így is elment.

Csak ebben a hónapban 2 ember lépett ki. Volt olyan aki Osztrákba ment el mosogatni.

És én csak 2 éve vagyok ott. Ilyen körülmények között. Megalázni vagy bántani a munkavállalót, az egyenlő az öngyilkossággal.

Betegség miatt is kiesett amúgy 2 ember. Azok se jönnek vissza vagy 1 évig.

50 betegre vagyunk hárman. Ha kirúgsz valakit zárhatod az osztályt.

Nem mernek ujjat húzni. Nyalhatnak denevért hogy honnan szerezzenek embert. És nekik így is 80%-uk 50 feletti. Az osztályvezető orvos 70 éves.

Hogy mernének megalázni így sincs elég ember.

2021. júl. 14. 14:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Sajnos én fêlek tőle...olyan dührohamai szoktak lenni, hogy az valami hihetetlen. Ma akkorát rávágott az asztalra, hogy kollêganőmmel meg se mertünk szólalni. Mindent a falhoz/földhöz vág, ami a kezébe kerül. Egyik pillanatban még minden szêp és jó, másik pillanatban pedig ordibál, dühöng. Ezért is félek tőle, mert nem tudni mikor változik hirtelen meg, és lesz egy vadállat. Régóta fel akarok mondani, de sajnos nem találtam még másik munkahelyet.
2021. júl. 23. 22:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem, nagyon jóindulatú, kedves , szerény ember.
2023. ápr. 2. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!