Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Örülnél neki ha idén, ha...

Örülnél neki ha idén, ha pulykapénzt nem is de ételt és italt kapnál a főnöködtől karácsonyra?

Figyelt kérdés
2020. dec. 23. 15:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%

Kaptam mézeskalácsot meg forralt bort, ez kedves gesztus szerintem.

De ha fél disznót meg csirkét kaptam volna, akkor felmondanék, mert az megalázó. Nyílt beismerése annak, hogy lószar a fizetés.

2020. dec. 23. 15:39
 2/17 A kérdező kommentje:
Most nem azért de tudod te mennyibe kerül egy fél disznó? Nem kevés pénz az , egy mézeskalács meg forralt bor az pár száz forint , ennyi étel meg súlyos tíz ezrek!
2020. dec. 23. 15:47
 3/17 anonim ***** válasza:
65%
Igen, tudom, mennyibe kerül, és tisztességes bért fizet a cégem, amiből meg is tudom venni, ha épp akarom. A mézeskalácsot is meg tudnám, viszont mint írtam, az egy kedves gesztus.
2020. dec. 23. 15:58
 4/17 A kérdező kommentje:
Hát elég érdekes felfogás, hogy te kapsz 500 forintot , a másik meg ad több 10 ezer forintot és még is az a rossz
2020. dec. 23. 16:01
 5/17 anonim ***** válasza:
61%
Nálad mennyi a dolgozók átlagfizetése?
2020. dec. 23. 16:03
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon unatkozol, Döbrögi?
2020. dec. 23. 16:04
 7/17 anonim ***** válasza:
69%

Barátnőmék 40-50 ezer forint értékig rendelhetnek kaját karácsonyra és a cég állja - karácsonyi buli helyett. Jobb mintha adna egy üveg bort meg ki tudja milyen kaját.

Szóval a minőségtől is és a helyzettől is füg.

Nem mindegy, hogy egy tokait adnak vagy flakonos koccintós bort.

Ahogy étel esetén se biztos, hogy örülnék tescos/sparos konzerveknek vagy egy fél disznónak. Akkor inkább az árát adja oda.

2020. dec. 23. 16:05
 8/17 A kérdező kommentje:
Persze, így is le van szólva az ember, de ha csak mézeskalácsot adna akkor már nem tudom mi lenne, maga az ördög??
2020. dec. 23. 16:07
 9/17 anonim ***** válasza:
38%
A kérdező lehet nem eteti fél disznóval a képzeletbeli alkalmazottait, de ti miért etetitek a trollt tulajdonképpen? Naponta rakja fel a ketaminos képzelgéseit szerencsétlen.
2020. dec. 23. 16:13
 10/17 anonim ***** válasza:
62%

Szóval, mennyi az átlagfizetés a képzeletbeli cégednél? 150 nettó?

Nálunk 700. Az éves jutalom májusban másfél havi bér. Szóval tudok örülni a mézeskalácsnak.

2020. dec. 23. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!