Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Félsz a főnöködtől?

Félsz a főnöködtől?

Figyelt kérdés

2021. júl. 13. 20:06
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
66 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%

Nem.

Megvan a 3 lépés távolság, de nincs okom félni.

Bármikor találok más munkát a végzettségemmel, ő viszont örülhet, ha hónapok alatt talál ilyen képesítésű és hozzáállású embert.

Másrészt nem jellemző a megfélemlítés meg emberkedés, anélkül is megkapja a tiszteletet, mert jó szakember.

Az meg már csak a hab a tortán, hogy tudunk az anyagi jellegű (és nem ellenünk irányuló) simlijeiről, ő meg maximálisan tisztában vele, hogy mi ezeket tudjuk.

2021. júl. 13. 20:17
 2/15 anonim ***** válasza:
66%

Azt se tudom ki a főnököm :D

Egy nagy multinál vagyok sofőr. Felvételinél csak HR-essel találkoztam, mikor beléptem odaadták a teherautókulcsot és azóta sem voltam az irodán.

Amúgy szerintem felnőtt embertől ez kicsit szánalmas, ha fél a főnökétől. Ugyanolyan ember, mint te.

2021. júl. 13. 20:25
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Ha a fonoktol felni kell, onnan lelepek. Ott valami sulyos gond van, vagy a fonokkel, vagy a tobbi munkatarssal.
2021. júl. 13. 20:27
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
Nem, egész normálisak a főnökeim.
2021. júl. 13. 20:31
 5/15 anonim ***** válasza:
52%
Nem, nagyon jó főnököm van. Elég közvetlen a kapcsolatunk nem tipikus főnök beosztott viszony.
2021. júl. 13. 20:57
 6/15 anonim ***** válasza:
61%
Igen
2021. júl. 13. 21:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Minek féljek? Ki ő, hogy féljek tőle? Szimplán csak utálom, mert rohadt idegesítő, akárcsak a többi. Ha tehetné, az ember seggébe is kamerát dugna, ha egy másodpercre megáll valaki levegőt veni, vagy megtervezni a következő feladatot, már a szívroham kerülgeti, egy tipikus, pénzéhes szutyok. Szokott néha a dolgozókkal visítozni, de nem ijesztő, szimplán udorító és szánalmas, közben lasszóval kell új dolgozót fognia, mert itt is átjáróház van, a rabszolgatartó hozzáállás és szar fizetés miatt, úgyhogy félnivalója neki lenne. Tegye össze az enyves két kezét, hogy még dolgozik nála valaki.
2021. júl. 13. 23:00
 8/15 A kérdező kommentje:
7-es, ezzel nagyon egyet tudok érteni.
2021. júl. 13. 23:25
 9/15 anonim ***** válasza:

Sosem féltem egyik főnöktől se, a mostani főnökömet imádom, az előzőt is imádtam, ahol negatív volt a főnök felé táplált érzésem az se félelem volt, hanem megvetés, amit meg is érdemeltek, mert az egyikük a beosztottakra mint robotokra gondolt, a másikuk szarkeverő volt és a fejlődésre se volt hajlandó, mert az a beosztottak dolga. Az egyiket egy rtálással hagytam ott, a másikat felmondással.

Egy főnök volt még, nagyon, de nagyon kezdőkoromban, őt nem utáltam, nagyon szerettem, mert a szarból húzott ki azzal, hogy engem választott, de néha felmásztam a hülyeségeitől a falra. Amikor megkérdeztem, hogy mikor fogom aláírni a munkaszerződést és ezt sértésnek vette és sértetten megjegyzéseket tett, hogy én miket képzelek róla, olyan főnöknek nézem e őt, aki feketén akarna dolgoztatni engem, közben ez fel se merült bennem csak feltettem egy kérdést.

2021. júl. 14. 00:00
 10/15 anonim ***** válasza:
Éveken át rettegtem tőle, egy vadállat volt és sajnos ki voltam szolgáltatva neki kisgyerekesként, nem engedhettem meg magamnak, hogy ingázzak, ezért tudott terrorban tartani. Velem végeztette el a saját feladatait is, amihez semmi közöm nem volt, nem segített semmiben, de amikor emiatt önálló döntéseket hoztam, belepofázott és rá akart kényszeríteni olyan megoldásra, ami nem volt törvényes és mivel nemet mondtam, onnan kezdve ott mobbingolt ahol csak tudott. Most már nem érdekel, mert két verzió van: vagy megszabadulunk tőle (van rá esély) vagy én mondok fel. Az se érdekel, ha éhen halok, soha többé nem fog engem terrorizálni egy ilyen senki.
2021. júl. 14. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!