Vidékről felutazni Budapestre egy 15 perces állásinterjúra. Ezen ti is felháborodnátok?
Figyelt kérdés
Az utóbbi 3-4 hétben többször voltam fent Pesten állásinterjún. Az állásinterjúk túlnyomó többsége csak 15-20 percig tartott. Szakmai kérdéseket sem tettek fel igazán. Viszont volt néhány komoly interjú, ahol tesztet is kellett írni, szóban is kérdezgettek. Igazából azt tartom felháborítónak, hogy 15 percre behívnak, elmondják, hogy mi lenne a feladat, mennyi a fizetés stb. A végén meg megkérdezik, hogy ennyiért elvállalnám-e. Ezt telefonon keresztül vagy egy online állásinterjú (Teams, Zoom stb.) útján is el lehetne mondani. Én meg 200 kilométert utazok egyik irányba, meg a másikba. Elköltök egy csomó pénzt a vonatra, kajára... persze mindig személyesen kell megjelenni...2021. júl. 13. 16:34
11/14 A kérdező kommentje:
Végül felvettek, irodai munka, és elég jó fizetést kapok. Már egy hete dolgozom.
2021. júl. 28. 09:27
12/14 anonim válasza:
Egész eddig nem tudtam aludni az izgalomtól, de most megnyugodtam!
13/14 anonim válasza:
De szuper! Örülök neki, hogy sikerült valami. 🎸🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!