Vidékről felutazni Budapestre egy 15 perces állásinterjúra. Ezen ti is felháborodnátok?
Jobban járnál, ha keresnél gyári munkát egy időre csak a szállás miatt, mert sok helyen teljesen ingyenes. Utazás megoldva, szállás megoldva. Csak a szállás végett érdemes állás keresése mellett dolgozni egy gyárba és csak kajára kell költeni és oda tudsz menni interjúra ahová csak akarsz.
Jobbat én se tudok.
Ezt telefonon keresztül vagy egy online állásinterjú (Teams, Zoom stb.) útján is el lehetne mondani.
Tökeletesen egyezek veled. En 2 megyeszekhely között tettem meg 300 km oda es 300-at vissza.
Akkor haborodtam fel, amikor a HR-es vidiokonferencian Teams-en keresztül csatlakozott. Engem meg oda rendeltek. A bérigenyemet megmondtam, de ök nem mondtak, hogy mennyit fizetnének.
Soha többet nem csinalok ilyet.
Egy masik esetben mar a fejvadasz elöre megmondta a bersavot.
Ez sem passzolt az elkepzeleseimbe, igy sok energiat megsporoltunk.
Ha nem tetszik ne utazz fel.
Vázold fel, hogy vidéken vagy és ha nem muszáj csak ezért nem utaznál fel, de nyitott vagy a telefonos vagy online interjúra.
Arról mondjuk a munkáltató nem tehet, hogy olyan helyre jelentkezel ami számodra messze van. Simán feltételezheti, hogy nem a halál farkáról fogsz aznap fel utazni, hanem ismerősnél laksz vagy albérletben vagy.
Tényleg ezen akadsz ki hogy egy rohadt állásinterjúra el kell utaznod egyszer?Ha neked nem ér ennyit a munkalehetőség akkor keress a közelben valamit vagy azt hitted soha nem kell megjelenni ott?Hogyan akarsz Pesten dolgozni ha nehézséget okoz elmenni az interjúra?
Persze lehet online is de személyesen az igazi,online még mindig személytelen,szerencsétlen az egész.Akár meg is kérdezhetted volna hogy online lehetséges-e.De nagyobb problémád ne legyen az életben,egyeseknek nagyon jó életük van hogy ilyenen felháborodnak
Eddig nekem szinte csak Teamses interjúim voltak, nem tudom, hogy te milyen állásokra jelentkeztél... a szakmából pedig az interjúk 99%-án kőkeményen kikérdeztek.
Ezek villamosmérnöki, illetve I.T-vel kapcsolatos pozik voltak.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!