Imádom ha gyűlőlnek minél többen ha felháborodnak rajtam. Mért van ez?
Figyelt kérdés
Régen màs voltam ha valaki haragudott ràm igyekeztem kiengesztelni de elegem lett mindig elnyomtak és most olyan mintha az emberek gyűlőletéből élnék és miutàn felbosszantottam valakit tök jól érzem magam.Tudom hogy ez nem normális de minnel több ellenszenvet gyűjtők annál boldogabb vagyok.2016. nov. 2. 22:24
1/12 anonim válasza:
Mert szeretnel mas lenni, nem szeretnel a tomeghez tartozni.
2/12 anonim válasza:
rohadt ellenszenves vagy! menj már aludni!
Szívesen.
3/12 anonim válasza:
Neked sem artana, kisgyerek!:) ha mar teljesen infantilis vagy a temaban es nem ertesz hozza, akkor kussolj es csinalj valamit ami az ertelmi szintedhez mert ( pl legó;).
4/12 anonim válasza:
(3-as ezt remélem nem nekem írtad. A kérdezőt kell boldogítani.)
5/12 anonim válasza:
Lehet, hogy érdekes energiavámpír vagy.
Én csak a polgárpukkasztást szeretem :D Amikor nem jogos kiakadnia a másiknak, de mivel túl más vagyok, megteszi. Az poénos.
6/12 anonim válasza:
Mert még nem vertek el úgy isten igazából.
Na majd utána.....
7/12 anonim válasza:
Szerintem kedves ember lehetsz. Szeretlek így ismeretlenül is.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm énis téged;)igen én kedves vagyok és hatalmas szívem van de valamiért mikor kiakadnak rajtam jólesik nem tehetek róla pedig az se vagyok aki rosszindulatú lenne.Tudom hogy ezzel ellenszenvet vàltottam ki igazad van de nem az a cél és ösztönösen jön sokszor mikor kicsi voltam direkt én akartam veszíteni a játékokban hogy kitünjek a bénasággal amikkel másokat szintén bosszantottam nem értem sajàt magam.
2016. nov. 3. 11:10
9/12 anonim válasza:
Figyelemfelkeltő viselkedésű (exhibicionista) vagy.
Kinóttél már a gyerekkorból?
10/12 anonim válasza:
Lehet a ló másik oldalára estél...?
Ha lúd legyen kövér is alapon. :) Majd elmúlik. Tini korban ezek az érzelmi kilengések teljesen normálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!