Minél jobban akarok számítani annál kevésbé vagyok valaki. Egyszerűen csak szeretnék a középpontba lenni. Mit csináljak?
Én úgy tapasztaltam,hogy ha nem akarom akkor valósúl meg.Egy hosszú ideig én is azt szerettem volna,hogy érdeklődjenek rólam és barátkozzanak velem.Aztán egy rövidebb ideig nagyon haragudtam a világra és azt szerettem volna,hogy senki se szóljon hozzám még ne is köszönjenek.Akkor mindenki beszélgetni akart velem,sokan érdeklődtek a véleményem iránt és mindenki barátkozni akart velem.Egy ideig maradtam a haragos állapotban,de aztán már elfogadtam a többiek barátkozását.Most jó sok barátom van és sokan akarják,hogy járjak velük.Most úgy érzem,hogy már elég volt,a régi kívánságom már teljesűlt.Csakhogy még mindig egyre több embert ismerek meg.
Úgyhogy csak azt mondom amit te is már sejtesz és amit már a felettem lévők leírtak.Ne erőltesd a gondolatot,lazíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!