Ha egy cég négy munkaügyi pert bukott el 1 év alatt minek megy neki egy újabbnak?
Elküldtek négy embert, négy vitte perre, négy nyerte meg.
Ezek után újabb embert küldenek el ugyanúgy aki meg is mondta hogy per lesz belőle.
A cég szándékosan akar újabb vesztes pert a nyakába?
" jobban megéri nekik a dolog pénzügyileg“
Kötve hiszem. Szerintem a sima kivagyiság van mögötte hogy a főnök döngetheti a mellét hogy „de én rúgtam ki“.
Nálunk is volt ilyen.Elment volna a fickó magától is, de a főnök még előtte kirúgta. csakhogy az neki végkielégítésbe fájt... de legalább elmondhatta a főnök hogy „de én rúgtam ki“
Na ez az! vesztesként fizetheti a perdíjat, a perelt összeget stb.
Nagyon nehezen lehet ez jobb opció, mint szabályosan akár végkielégítéssel elküldeni.
6: van egy kérdező, aki napi szinten tesz fel kitalált kérdéseket a kitalált munkahelyén lévő kitalált szituációkról. A téma mindig ugyanaz, embereket kirúgnak, ő egyedül nem kap béremelést, a főnök alkoholista, stb.
Eredeti állítása szerint egy alapítványi iskolában dolgozik, azért írják mindig ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!