Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha egy cég négy munkaügyi...

Ha egy cég négy munkaügyi pert bukott el 1 év alatt minek megy neki egy újabbnak?

Figyelt kérdés

Elküldtek négy embert, négy vitte perre, négy nyerte meg.

Ezek után újabb embert küldenek el ugyanúgy aki meg is mondta hogy per lesz belőle.

A cég szándékosan akar újabb vesztes pert a nyakába?

2021. júl. 6. 16:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg így még jobban megéri nekik a dolog pénzügyileg, mintha normál módon zárnák le a munkaviszonyt.
2021. júl. 6. 16:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

" jobban megéri nekik a dolog pénzügyileg“

Kötve hiszem. Szerintem a sima kivagyiság van mögötte hogy a főnök döngetheti a mellét hogy „de én rúgtam ki“.

Nálunk is volt ilyen.Elment volna a fickó magától is, de a főnök még előtte kirúgta. csakhogy az neki végkielégítésbe fájt... de legalább elmondhatta a főnök hogy „de én rúgtam ki“

2021. júl. 6. 16:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hpgy jobban megéri ha akkar 13havi fizetést is ki kell fizetniük mert anyagi lárt okoztak a munkavállalnak.
2021. júl. 6. 16:13
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Alapítványi iskola.
2021. júl. 6. 16:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Na ez az! vesztesként fizetheti a perdíjat, a perelt összeget stb.

Nagyon nehezen lehet ez jobb opció, mint szabályosan akár végkielégítéssel elküldeni.

2021. júl. 6. 16:18
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Mi ez az alapítványi iskola ????
2021. júl. 6. 16:24
 7/10 anonim ***** válasza:
13%
Az alapítványi iskola a semmi érdemit hozzászólni nem tudók, de azért kényszeresen hozzáböfögők üres tartalmatlan mantrája.
2021. júl. 6. 16:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válaszod ma már nem tudom hanyadik kérdés alatt olvastam ezt.
2021. júl. 6. 16:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

6: van egy kérdező, aki napi szinten tesz fel kitalált kérdéseket a kitalált munkahelyén lévő kitalált szituációkról. A téma mindig ugyanaz, embereket kirúgnak, ő egyedül nem kap béremelést, a főnök alkoholista, stb.

Eredeti állítása szerint egy alapítványi iskolában dolgozik, azért írják mindig ezt.

2021. júl. 6. 17:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Pénz, politika, vagy néha bosszú van a háttérben. De az is lehet, hogy az elbocsátottak sz.r munkát végeztek, csak valami rossz törvény miatt nyertek pert.
2021. dec. 5. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!