Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt olyan aki lopott már, és...

Volt olyan aki lopott már, és nem bukott le sosem?

Figyelt kérdés
2015. jan. 8. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőm vásárlás közben a zsebébe tett egy joghurtot,mert nem volt szatrya, kosara, aztán elfelejtette odaadni a pénztárosnak a többi cuccal együtt és csak a bolton kívül vette észre, hogy van egy ingyen joghrutja. xDD Nem ment vissza, gyorsan hazament. xD
2015. jan. 8. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:

-előbb utóbb bukta van

" Addig jár a korsó a kútra,ameddig el nem törik "

2015. jan. 8. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi 12 alkalommal fosztottuk ki a tescot,a kamerákat kicselezve és a balszerencsés 13. alkalomkor lebuktunk:'D

Erősen függőséget okoz.

2015. jan. 8. 18:05
 4/7 Rola94 válasza:
kb olyan 6-7 éves lehettem mikor leküldtek a boltba kristály cukorért. Bementem levettem a polcról és egyszerűen kisétáltam.
2015. jan. 8. 18:18
 5/7 A kérdező kommentje:
És mi lett a következménye mikor lebuktatok?
2015. jan. 8. 18:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is csak véletlenül "loptam" de visszavinni már nem tudtam. :D

Karácsony előtt egy üzletben vásároltam több dolgot is, a pénztáros meg csak kivette a kosárból a dolgokat, beütötte és visszatette. Aztán karácsony után a kezembe került a blokk és kiderült, hogy egy dolog nem lett beütve, hetekkel később már hülyének is néztek volna ha visszamegyek, meg amúgy is odaadtam ajándékként, na nem mintha nagy tételről lenne szó. De azt nem tudom, miért nem csipogott be a kapunál. :D

Meg pár napja egy vásárlásnál vettünk két egyforma dolgot, egybe volt csomagolva és otthon jöttünk rá, hogy csak egyet ütöttek be. :D

Úgy látszik manapság erre is figyelni kell, eddig csak azt néztem, többet ne számlázzanak. :D

2015. jan. 8. 18:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Van
2015. jan. 9. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!