Amikor mg fiatal voltam, egy csomószor; aztán egyszer lefüleltek és a rendőrségi fogdában kötöttem ki, rabosítottak, hűsöltettek egy órát a ketrecben, aztán nagyon szigorúan kihallgattak, majd elengedtek. Később jött a levél a bíróságtól, hogy mivel tiszta volt a múltam, egy "próbára bocsájtást" kaptam, ami azt jelenti, ha egy éven belül újabb balhém lesz, akkor ezt is bevasalják rajtam.
Ettől aztán megjavultam, és többet nem próbálkoztam vele.
(Illetve később egyszer, de sokkal körültekintőbben és jobb módszerrel egyszeri igen nagy értékben, és persze ott nem is buktam le, de tippeket nem fogok adni senkinek.)
Egyszer egy napszemüveget nagyon meg akartam venni, és nem volt rajta árcédula... miután kb négy alkalmazottat kérdeztem meg, hogy ilyenkor mi a fák van, leszedtem egy másikról a legdrágább árat, és áttettem erre, majd vittem a pénztárhoz.
Ott volt egy rakás biztonsági őr, és jól elfogtak. Majd fél órát bent tartottak, és amikor már én ordítottam velük hogy azonnal hívják a rendőrséget, elengedtek. De előtte megkérdezték, hogy nem akarom-e mégis megvenni azt a vackot.
Nem akartam.
Köszönjük az őszinte válaszokat.
Üdvözlettel: BRFK
ui: a TEK már úton van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!