Biztosan tudom, hogy a legjobb barátnőm lopott tőlem? Mit tegyek? (Lennt bővebben)
Már nem azért, de te a "legjobb" barátnődnek tartod, amikor te is tudod, hogy ilyeneket csinál. Engem a legkevésbé sem érdekelne, hogy megsértődik, megbántódik-e vagy sem. A lopás az lopás. Ezt nem lehet "kíméletesen" elmondani, mert úgyis letagadná.
De ha nem szólsz neki, folytatni fogja. Ha meg ennyire nem akarod "szegénykét" megbántani, akkor csak engedd, hogy lopkodjon. Szerintem keress másik barátnőt.
Miért olyan fontos neked az, hogy ne bántsd meg? Ha te fontos lennél neki, nem nézne hülyének, és nem lopkodna. De hülyének néz, mert azt mondja, hogy ő vette.
Szóval szerintem nem vagy neki az a hű de fontos személy. Ezt kíméletesen képtelenség elmondani, mert egy az, hogy bűncselekmény, másrészt szintén hülyének nézne, és még ő követelné a bocsánatkérést, hogy (szerinte) hogyan feltételezhetsz ilyet róla.
Kicsit gondolj bele....
Kérdező,
Állj elé, és mondd el, hogy eleged van, hogy mindig lopkod tőled, hogy hülyének, és ne tagadja le. Mert tudod, hogy nála hagytad XY holmidat.
Ha meg nem ért a szóból, akkor nemes egyszerűséggel hajtsd el a fenébe. Kinek kellenek ilyen "barátnők"? Keress szerintem normálisabb barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!