Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lopott már valaki a Tescoból?

Lopott már valaki a Tescoból?

Figyelt kérdés

2014. nov. 8. 22:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én még nem loptam sehonnan, lehet hogy maradi vagyok?

Egyébként ilyen tesco féle áruházakból könnyű lopni, főleg ha le van szedve róla a vonalkód, halottam olyat is hogy egy osztálytársam úgy vitt ki onnan egy nyakláncot hogy letépte róla a bilétát és a nyakába akasztotta.

2014. nov. 9. 09:52
 12/19 anonim ***** válasza:

Igen,az újságokból szoktam kivenni az ajándékokat néha,ami megtetszik. de látom h egy csomó más ember is ezt teszi.

egyébként nem lopok,de hasonló módszerem van mint amit a 4-es írt,,de nem árulok el többet.

volt már ismerősőm akit elkaptam,rendőrség és bírság lett a vége,egy piti tárgy végett,és a szégen.

a c.gányok meg sorra lopják a hosszú szálámikat,dugják a nagy szoknyájuk alá,azt mégsem buknak le.

2014. nov. 9. 09:57
 13/19 anonim ***** válasza:
95%

#12 esküszöm, ez rosszabb, mintha rendesen ellopnál valamit. annyira tipikus magyar proletár dolog. engem nagyon felb.asz, mert sokszor van, hogy megvennék valami újságot és hopp nincs benne az ajándék, a csomagolás szétszaggatva. akkor már lopd el az egész újságot, gec!

hihetetlen, hogy egy gagyi műanyag karkötőért vagy ajándék mini kézkrémért vagy akármiért képes vagy szétszaggatni egy újságot. jobban megértem azt, aki pl. szalámit lop.

2014. nov. 9. 10:48
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen én loptam a tescoból, meg is bántam, meg hát irtó nagy hülye voltam.

Szóval egy újságból szedtem ki az ajándékot, ami kb. 50ft értékü lehetett. Lebuktam, másfél óráig tartott a kihallgatás a tescoban egy szobában, megbüntettek 5ezer ft-ra, plusz 3 évig az erkölcsi bizonyítványom se adták ki.

2014. nov. 9. 11:52
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem az életem legnagyobb lopása általános iskola alsó tagozatában egy matrica volt.
2014. nov. 9. 12:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem két vagy három csoki volt az első és utolsó. Tíz se voltam, a lelkiismeretem vette át a rendőr bácsi szerepét. Sose telik le a próbaidőm...
2014. nov. 9. 15:14
 17/19 anonim válasza:
Hát, én sajnos lopni kényszerültem egy nagy ABC-ből Észak-Magyarországon. Sajnos nagyon rászorul, és tényleg napok óta semmit sem ettem. Most jelenleg nagyon félek, mert egy dobozból kivettem pár darab *mindegymit*. Nem vettek észre semmit, remélem, hogy utólag sem derül ki semmi. Nagyon szégyenlem magam, de már tényleg nem tudtam mit tenni végső elkeseredettségemben. Szerintetek lehet ebből baj? Egyébként nem tudom, hogy rögzített-e a kamera. Ezeket át szokták nézni? Vagy ha egy dobozból hiányzik valami, akkor megkeresik az elkövetőt?
2014. nov. 11. 09:04
 18/19 opened paradise ***** válasza:
Nem,de egyszer a sárkánygyümölcsöt gránátalmának ütöttem be az önkiszolgáló kasszában.
2015. jan. 29. 02:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Én a barátnőmmel az önkiszolgálónál 60 forintos sajtos zsömle helyett 15 forintos vizes zsömlét ütöttem be.Úgyhogy 120 forint helyett fizettünk 30 forintot.De nem buktunk le! :)
2015. aug. 1. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!