Hogyan közöljem szépen a főnökkel, hogy a 8 óra munka, az nem 8 óra folyamatos munka?
Figyelt kérdés
El kell számolni az idővel és 8 órára kell kijönnie az órának,tehát a feladatokkal eltöltött idő = 8 óra
Szerintem ez hülyeség, szerintem egy irodában sem marad bent senki, mert jaj 10-20 perc pisi,kaki szünet volt, meg beszélgettünk kicsit meg stb :D
2021. júl. 5. 21:08
1/7 anonim válasza:
a szüneteket számold bele egy adott munkafolyamatba, és sz.arni bele. tehát mondjuk programot írtál 60 percig, de kimentél 15 perc szünetre, akkor írj be 75 percet, és kész...
2/7 anonim válasza:
Kötelező amúgy is 30 perc szünetet LEGALÁBB 30 PERC SZÜNETET adnia minden munkadónak a munkásainak, hogy kajálhassanak nyugodtan! Ezt a főnidnek üzenem. Egyébként meg tehetsz bejelentést erről. Amúgy mennyi a nettó órabéred? Mert lehet sokat keresel és sajnálja kiadni azt a plusz perceket, amit te mellékhelyiségben töltesz el nem?
3/7 anonim válasza:
Menj el WC-re,ebédelni ahogy akarsz,én ezt csinálnám,van annyi önbecsülésem hogy nem hagyom magam rabszolgának nézni.Ha baja van vele akkor ez van,ne hagyd magad kibasználni ilyen szinten
4/7 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de legtöbb helyen a szüneteket ledolgozzák vagy pedig levonják. Miért fizetnének azért hogy a rötyin tolod a kábelt? Ennyi erővel be is kölrözhetsz a wcre és elücsöröghetsz ott is.
5/7 anonim válasza:
Wc-n is lehet gondolkodni egy adott feladaton. Én szoktam is. A szellemi munka nem olyan, mint a fizikai.
6/7 anonim válasza:
Érdekes, én csak arra a "feladatra" koncentrálok a WC-n, ami miatt ott vagyok. :-)))
7/7 anonim válasza:
Általában a munkaközi és ebédszüncsiket ledolgoztatják azt a durva 30 vagy 40 percet a gázabb helyeken. / mert 30 perc alatt meg lehet váltani a világot némelyik cég szerint🙂/ a normális helyeken meg azt nézik kész van e a feladat tök mindegy h az 8 vagy 6 vagy 5 órában van meg. Meg legyen ez a lényeg s nem az h hany percet eszel iszol, mosdón vagy stb. Nem robotok vagyunk meg gályarabok hanem emberek akik komfortosan szeretnék érezni magukat a munkahelyükön. Ahol a minimális emberbaráti feltételeket sem adják meg onnan el kell jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!