Miért kínozzák az embert 12 órás, folyamatos műszakozással?(gyárakban, termelésben)
Mert utat adott hozzá a kormány az új Munka törvénykönyvével. Miért? Mert a multik térhódításával a kormány folyamatosan nyalja a seggüket. A foglalkoztató pedig él a lehetőséggel, mert piszkosul gazdag akar lenni. A dolgozó pedig adott esetben belekényszerül, ha nincs más megélhetési forrása.
Hát ezért kínoznak...
Szerintem a 3 muszak nagyobb kinzas kevesebb penzert mint a 4 muszak 3/3-ban.
En legalabbis gyuloltem, hogy 1,5 nap alatt kellett volna kipihenni az 5 ejszakat... Meg hogy csak szombaton lehetett tulorazni es akkor vasarnap intezzek el mindent itthon meg kapjam ossze magam. Hat na hagyjuk. A penz meg sokkal kevesebb volt.
4 muszakban 3 napot letudom, utana 3 napom van itthon es penzben is jobb.
7. Sok más mindentől is függ.
1. Ismeretség, kapcsolatok. Nem az, hogy az igazgató legyen a nagybátyád, de ha már van aki beajánljon valahova (aztán ugyanúgy bizonyítanod kell magadtól) az is sokat számít.
2. Személyiség. Mennyire vagy ügyes a kommunikációban, mennyire tudsz bánni az emberekkel.
3. Megjelenés. Ápoltság, öltözködés, amire van hatásod. De pl a jóképűbb/szebb embereket is jobban kezelik, vagy pl a túlsúlyosakat jobban lenézik.
#7 én jelenleg mesterkepzest csinalom az egyik egyetemen. Közgazdaságtant tanulok, mellette gyakornok vagyok egy multinal. Mire vegzek lesz 1.5 tapasztalatom. Most keresek diakkent netto 140-160-t.
Nem sirni kell, hanem csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!