Miért kínozzák az embert 12 órás, folyamatos műszakozással?(gyárakban, termelésben)
Mert így lehet gazdaságosan üzemeltetni a nagyértékű berendezéseket amiken dolgozol.
Egyébként rengeteg helyen van 2x8 és 3x8 órás munkarend is
Azt a lenezo mindenit :D
250-280-at kerestem alaphangon 4 muszakban +cafeteria es kepzeljetek: az erettsegi bizony mar egy gyarban is alapkovetelmeny :)
Nekem is van okj-s szakmam + elkezdtem az egyetemet. Akkor mar felsobbrendunek szamitok? Anyam...
#14: hát, igen, én is látom, hogy gyárba is nem egy helyen az érettségi alap. Nem mindenhol, de vannak ilyen helyek. Ahol éppen vagyok (igaz, nem soron vagyok, de termeléshez köthető) ott is kell, ha jól emlékszem. (vagy okj, de nemcsak 8 általános)
Az szép, ha 200 felett kerestél 4 műszakban. mennyi túlóra volt hozzá?
Semennyi tulora nem volt.
Mivel 4 muszakban tobbnyire meghaladtam a munkaidokeretet igy a plusz orakra is jart potlek. Tulora nelkul es egy honapban 15-17 napot kellett dolgozni kb es ugyanennyit voltam otthon. Tehat mindenhogy a 4 muszak a jobb :D
14-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!