Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Amerika, vagy maradás?

Haikon12 kérdése:

Amerika, vagy maradás?

Figyelt kérdés
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem igazán tudom eldönteni melyik utat is válasszam. Jött egy lehetőség, hogy kiköltözhessek Amerikába, de a mostani munkámat nagyon szeretem. Jók a kollégák, a fizetés sem rossz, de persze kint sokkal több lehetne. Egy ideig egy olyan munkát kellene csinálnom, ami nem épp azon a területen van, ahol most vagyok, és nem tudom, hogy jó ötlet-e ezt mind feladnom amerikáért. Ti mit tennétek.

2021. júl. 4. 06:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én ne mennék.

De ez te vagy, ha te szeretnél kiköltözni az más dolog.

Viszont a “kicsit más munkakörről” tudj meg minél pontosabb infokat, és úgy dönts szerintem..

Én itthon váltottam egy “kicsit más munkakörre” ami nagyon jól hangzott, a valóságban ebben a poziban levők szívnak a legjobban itt.. én itt fogom hagyni.

2021. júl. 4. 10:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Mennék, ha csak pár hétre is, de kipróbálnám.
2021. júl. 4. 20:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Hazafelé mindig jön repcsi, ha nem jönne össze. Én mennék, ilyen lehetőség valakinek egy életen át nem adódik!
2021. júl. 4. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!