Karrier szempontjából Amerika vagy Ausztrália?
magyar stílus, jól húzzuk le aki tenni akar valamit, gratula..
az én ismeretségi köröm először USA-ba ment majd szinte mind áttelepült vagy Ausztrálba vagy Kanadába..
Ausztrália adja a legjobb pénzt de oda a legnehezebb bejutni..VISZONT az egészségügyisekre van igény ott
Idén is voltam kint náluk, csábítottak is, hogy menjek ki de mivel van itthon vállalkozásom és sosem akarnek alkalmazott lenni, én USA-t választanám ha mennék..ott nagyon jók a feltetelek innovatív vállalkozás terén..
Egyértelműen Ausztrália. Amerika egy felhájpolt, áldemokrata szar, valójában az emberek átlag életszínvonala elég alacsony és szörnyen buták is(ez nem csak sztereotípia).
Ausztrália viszont nagyon jó hely, magas fizetés és életszínvonal, gyönyörű tengerpart, kedves emberek. Vannak rokonaim, akik 4 évet éltek Amerikában és 2-t Ausztráliában, az utóbbiból haza sem akartak jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!