Nehéz megmondani. Pl ismerek olyat, akinek két munkahelye van, mindkettővel 200 alatt keres, de összesen 300 felett bőven. Illetve a párja egymillió körül. Szóval nehéz ezt mérni.
2021. júl. 3. 16:15
4/10 anonim válasza:
Úgy tudom elképzelni, ha az embernek nincs családja, csak magát kell eltartania, s esetleg közös albérletben vagy közös hajlékon van valakikkel. Nincsenek extra igényei, és nem kell külön dolgokra költeni (pl. egészséges, nem kellenek gyógyszerek), képes alacsonyabb színvonalon élni.
S közben persze gondolkodik előrelépési lehetőségen, képzi magát, spórol, kapcsolatokat épít és mer váltani, ha arról van szó.
Ismertem ilyen nagy kitörőket, felnézek rájuk, amiért végül sikerült.
2021. júl. 3. 17:00
5/10 anonim válasza:
Ha van tehermentes lakásod, nincs hiteled, nem kell senkit eltartanod, akkor szerényen meg lehet élni.
2021. júl. 3. 17:14
6/10 A kérdező kommentje:
Sajnos akkor sem.
2021. júl. 3. 17:45
7/10 anonim válasza:
Úgy hogy van egy párod, aki nem minimálbért keres. :D
2021. júl. 3. 18:14
8/10 Metionin válasza:
Ha nem kell hitelt, albit, autót fizetni, van kerted, nincs eltartandó családtagod, háziállatod, akkor megoldható. Anyám legalábbis megoldotta, bár tény hogy nagyon minimál színvonalon éltek amíg annyi volt a bevétel.
2021. júl. 3. 18:49
9/10 anonim válasza:
Sehogy, ha lakás sincs.
2021. júl. 4. 03:28
10/10 anonim válasza:
Sehogy, de erre megy ki a játék. Vedd fel a hitelt, menjél gyárba, ne gondolkodj, adósodj el, ne tanulj, légy rabszolga. Ez a szomorú igazság. Még szomorúbb, hogy valaki a minimálbért sem kapja meg, én sem kaptam meg például, egy szobába kényszerültem, és napi egyszer ha ettem 3-4 db kiflit és ennyi. Havi 40-50 ezer ft volt a fizetésem egy fontos munkáért cserébe, ahol volt, hogy életet kellett menteni...TB, meg egyebek nyilván nem járt. Nyolc órás napi bejelentés, 12 óra munka. :) Más lehetőség nem volt. Ja, slusszpoén, hogy a szoba albérletem volt kapásból 35 ezer ft, szóval marad 30 napra 5, jó esetben 10 ezer forintom kajára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!