Hogyan érzékeltethetném a kolegáimmal, hogy zavar az
állandó tapizás?
Figyelt kérdés
26 éves srác vagyok, nem rég óta dolgozom egy helyen ahol sok nő van...
Némelyikük elég rámenős, sokszor utalnak arra, hogy miért nem csajozom meg miért nem szedem fel ezt meg azt a munkahelyről... van mikor tapiznak is és ezek engem nagyon zavarnak.
Nem vagyok meleg, de oda dolgozni járok be, más dolgokat más időben szeretek intézni.
Hogyan érzékeltethetném udvariasan, hogy ezek a dolgok, ez a közvetlenség engem zavar és hagyják abba?
Nos a kamu kerdesed alapjan egyike lehetsz azoknak, akik rendszeresen irnak ki kamu sztorikat ide pusztan azert, mert szeretnek legalabb virtualisan sikeresnek erezni magukat a nokkel kapcsolatban, elfeledni a totalis sikertelenseguket, es legalabb virtualisan erezni hogy ferfitarsaik irigyek rajuk. De mivel messzirol sut a kamuszag
az ilyen sztorikrol, ezert messzirol felismeri ezeket a gyakori nepe, meg szel elleneben is 2 kilometerrol megerzi az ember, igy nem lesz sikered.
2021. júl. 1. 19:01
2/19 anonim válasza:
Szerintem anélkül hogy ne sértődjenek meg, sehogy. Utána kiutálnak. Volt ilyen munkatársam. Egyszer elbeszélgettem vele, sokkal normálisabb volt mint bármelyik másik, csak ő sem szerette a tipi-tapit, kezelni se szeretett a többi pasival. Mindenféle buz1nak elhordták.
A csajozásra meg elég annyit reagálni hogy nem akarod a munkát a magánélettel keverni. Ha nem jönnének össze a dolgok, ciki lenne együtt dolgozni. Szerintem ezt megértenék.
2021. júl. 1. 19:04
3/19 anonim válasza:
Ha kamu is ez egy létező jelenség. Ez főleg idősebb nőkre jellemző, nő vagyok, de velem is gyakran csinálták ezt az idősebb nők. Én meg utálom az ilyet. Van ilyen barátnőm is, imád hozzáérni a másik emberhez legyen nő vagy férfi. Szegényt már párszor leoltottam emiatt.
2021. júl. 1. 19:09
4/19 anonim válasza:
Ebben az esetben nem érdekelne a sértődés. Volt egy kollégám akinek egyszer egy kolléganőm rácsapott a fenekére, hát én éreztem magam kellemetlenül. Férjem is találkozott ilyennel csak nem a munkahelyén úgyhogy nem volt gyakori. De munkahelyen más. Mindenféleképpen szólj.
2021. júl. 1. 19:10
5/19 anonim válasza:
Oke hogy dolgozni jarsz oda, de attol meg megdughatnad azt aki tapizni akar. (ha nem remisztoen csunya) Szoval utalsz ra, hogy tovabb is mehetnetek, es ha benne van akkor fasza, ha meg nem akarja akkor megijed hogy felreertetted, es abba hagyja a tapizast.
6/19 anonim válasza:
Hármas vagyok és igen, ne érezze magát szarul az ilyen férfi, hogy jaj most megszégyeníti Marikát, nyugodtan mondja meg, hogy ne haragudj, de ez nekem kellemetlen.
7/19 anonim válasza:
5 Ja aztán a kérdező kerül bajba.
2021. júl. 1. 19:11
8/19 anonim válasza:
Igen mert a nőknek ez jobban el van nézve.
2021. júl. 1. 19:15
9/19 anonim válasza:
Az a vicc, hogy ez is zaklatas. Es nem vicc, ez csak szofordulat. Azert, mert egy ferfi erosebb es nagy esellyel teszi ki a zaklatokat, nok felbatoritva erzik magukat, hogy toluk ez toleralhato cuki, vicces, szexi. Nem, ok sem engedhetik meg maguknak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!