Folyamatos, állandó éjszakai munkától lehet bajom?
Igen. Az éjszaka nem véletlen alakult ki. Ilyenkor, illetve az éjszakai alváskor termelődnek bizonyos hormonok.
Persze, ne ijedj meg, nem azért írzam, de jobb óvatosnak lenned.
szerintem nehéz átállni, hogy éjszaka nem alszol, nem pihened ki magad. ha napközben eleget tudsz aludni, nem borul fel az egyensúly.
bár, a napközbeni alvás nem egyenlő az éjszakai, pihentető alvással.
Szerintem nem borul fel ha fixen éjszakázol.
Mikor 3 hétig éjszaka voltam akkor ráálltam arra, hogy reggel 7-től kb 3-ig aludtam.
Viszont ha folyamatosan 3 műszakozás van és minden 3. héten vagy éjszakás akkor teljesen megöl. Én ott is hagytam.
Mikor éjszakás hét volt akkor kb szerdára megszoktam a délelőtti alvást.
Utána mikor délutános voltam akkor meg nem bírtam magam rávenni az éjszaki alvásra, hajnal 2-3ig szenvedtem.
Én alapból rosszul alszok, és amikor éjszakás voltam kb 2 hétig kb aludtam napi 2 órát, azt is kínszenvedéssel.
Hozzáteszem soha nem voltam fáradt, pedig fizikai munkát végeztem.
Nekem nem jön be az éjszaka.
"Ennyi idő ki bírható?"
Korodtól is függ. Szakirodalom 40 éves kor felett nem ajánlja kezdeni az éjszakás műszakot azoknak akik még nem csinálták.
50 éves kor alatt pedig ajánlják abbahagyni.
" Az éjszaka nem véletlen alakult ki."
Azért lett az éjszaka, hogy hormonok termelődjenek? Én azt hittem a föld forgása miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!