Az állandó,folyamatos megfelelési kényszertől szerintetek meg lehet,és ha igen,hogyan szabadulni?
Úgy, hogy megérik, felnő az ember belsőleg, lelkileg és sok önfejlesztő könyv segíthet ebben.
Én a fél életemet megfelelési kényszerrel éltem le és a másik felét már nem szeretném így leélni s amióta xarok mások véleményére, azóta egy szabad ember lettem és sajnálom az eddigi elpazarolt évtizedeket.
Ne nézzen tévét, celebeket, bulvárt és törölje magát a közösségi oldalakról is - ez nagyon sokat segít abban, hogy lejöjjön a "szerről" és ne manipulálhassák kívülről az embert.
Szóval a kérdésedre a válaszom: igen, meg lehet szabadulni, de akarni kell, belső igény kell rá, hogy elég volt és ezentúl nem a mások életét akarom élni, hanem a sajátomat, aki én vagyok és amilyen én vagyok!
Az örök elégedetlenség a legnagyobb forrása a boldogtalanságnak....
Legyen hálás azért, amije van és napi szinten köszönje meg!
Pl. ha löttyedt a karja, akkor örüljön, hogy van és képzelje el, hogy milyen azoknak, akiknek nincs stb.
Keressen magának hasznosabb kikapcsolódást, új hobbit, ami építőleg hat rá és amivel alkotni tud, ami nem rombolja a személyiségét - el kell foglalni, le kell kötni sztárok helyett valami mással vagy tartson háziállatot, járjon klubba, iratkozzon be tanfolyamra stb.
El kell vonni a figyelmét a celebvilágról.
"Folyamatosan,kettesével-hármasával veszi a sztármagazinokat,meg nézi a bulvárhíreket,szinte falja őket."
Na, ez a baj!
Normális és tartalmas könyveket kellene olvasnia (önfejlesztés!!).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!