Milyen a munkáltatód ebből a szempontból?
Figyelt kérdés
Vagy csak én és az ismerőseim dolgozunk hasonló helyen: Mindannyiuknál az a helyzet, hogy elég sokszor betegen is dolgozunk. Akár évi egy két napot lázzal influenzával is kénytelenek vagyunk menni. De a nátha, torokgyulladás az az alap. Mindenkitől azt olvasni, hogy ő bizony nem megy be így, hazaküldik stb. Pedig a való életben mi egyáltalán nem így tapasztaljuk sajnos.2021. júl. 1. 14:28
11/12 anonim válasza:
Az én munkahelyem nagyon korrekt ilyen szempontból. Ha vki beteget jelent, az az alap náluk, hogy engedik a home office-t, de sokszor még azt is mondják akkor, hogy "inkább menj táppénzre, az egészséged fontosabb"... és ha vki láthatóan betegen megy be, hazaküldik, hogy ne fertőzzön mást. Volt, hogy munka közben lettem rosszul, az egyik kollégával, akinek volt kocsija, hazavitettek, és egyikünkkel se dolgoztatták le azokat az órákat, amiket "elpazaroltunk" a napból.
12/12 anonim válasza:
Szintén nem Magyarországon dolgozok, de itt is csak be kell telefonálni amikor beteg vagyok (az én cégem fizet az első naptól. 3 napnál hosszabb betegségnél orvosi igazolás kell.) Egy kis náthával be szoktam menni az irodába, de amikor lázas vagyok vagy nagyon beteg, akkor inkább itthon maradok. Hamarabb meggyógyulok, ha kipihenem magam rendesen és legalább nem fertőzöm meg a kollégákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!