Minden túlgondolás nélkül: Kipróbálnátok törvényszegő munkát itthon/külföldön? (Pl drogkereskedő stb)
Figyelt kérdés
2021. jún. 30. 11:37
A kérdező szavazást indított:
Igen,volt hogy elképzeltem magam benne
Nem,még ha a kockázatokat félre is teszem
21 szavazat
1/4 anonim válasza:
Nem, mert én a maffiával, az alvilággal semmilyen mértékben nem szeretnék kapcsolatba kerülni. Például ezért nem kötnék barátságot prostituálttal sem, pedig járni járok be hozzájuk (Amszterdam).
2/4 anonim válasza:
Kizárt, 3 okból is.
- nincs ehhez megfelelő idegrendszerem
- tartózkodom minden alvilági dologtól, alaktól
- elveimtől eltérő dolgot még pénzért sem teszek, ezért nem vagyok qrva, vagy bérgyilkos.
3/4 anonim válasza:
Nekem már a bliccelés is-egy időben csináltam, mert nem volt munkám-borzalmas stresszel járt. Tehát nem. Alkalmatlan vagyok ilyen dolgokra.
4/4 anonim válasza:
Nem. Es ott lennek prostitualt, ahol legalis, es adoznek.
Udv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!