Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Túlgondolásban szenved valaki?...

Túlgondolásban szenved valaki? Ha igen, hogy tudnám visszábbfogni? Vagy akinek sikerült, hogy tudtatok kimászni belőle? Dokihoz nem akarok vele menni. :/

Figyelt kérdés

2021. jún. 10. 14:09
 1/2 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%

Igen. Munkámból adódan sok haldolkó emberrel találkozom, és rádöbbentem, mi a fontos. De úgy igazán. Akár társas interakciókat, mások véleményét tekintve, vagy akár csak a közéletet nézve.

Illetve, ez jött egyéni személyiségfejlődéssel. Közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz, szerintem ez természetes velejárója, hogy az ember magára, és szeretteire koncentrál igazán ekkor már, nem hogy jahj, ki mit gondol rólam nem a közvetlen közelemben.

Én nagyon túlgondoltam, túlaggódtam mindent, ilyesmi, de elmúlt többé-kevésbé. Viszont egy bizonyos szint felett, szerintem érdemes egy kedves szakembert megfogadni.

Mérlegeltem másokhoz magam. Nagyon fiatalon sokkal több dolgot értem el, úgy élek, ahogy a legtöbb 50-es sem, aki már csinált nagy-karriert, akkor már pláne mit aggódjak? :D

Egészség meg szeretet legyen, többi nem fontos :D

2021. jún. 10. 14:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok: nem tudom elfogadni azt, ami épp van, így elgondolom, hogy mi-miért-hogyan, stb. van, ami ciki, mert csak TFH-zás lesz a vége, ami mellé megy, nem minden esetben.
2021. jún. 10. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!