Túlgondolásban szenved valaki? Ha igen, hogy tudnám visszábbfogni? Vagy akinek sikerült, hogy tudtatok kimászni belőle? Dokihoz nem akarok vele menni. :/
Igen. Munkámból adódan sok haldolkó emberrel találkozom, és rádöbbentem, mi a fontos. De úgy igazán. Akár társas interakciókat, mások véleményét tekintve, vagy akár csak a közéletet nézve.
Illetve, ez jött egyéni személyiségfejlődéssel. Közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz, szerintem ez természetes velejárója, hogy az ember magára, és szeretteire koncentrál igazán ekkor már, nem hogy jahj, ki mit gondol rólam nem a közvetlen közelemben.
Én nagyon túlgondoltam, túlaggódtam mindent, ilyesmi, de elmúlt többé-kevésbé. Viszont egy bizonyos szint felett, szerintem érdemes egy kedves szakembert megfogadni.
Mérlegeltem másokhoz magam. Nagyon fiatalon sokkal több dolgot értem el, úgy élek, ahogy a legtöbb 50-es sem, aki már csinált nagy-karriert, akkor már pláne mit aggódjak? :D
Egészség meg szeretet legyen, többi nem fontos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!