Mások is így gondolkodnak, vagy velem van a baj?
Figyelt kérdés
Arra értem, hogy mondjuk van egy nagyon jó barátod. Tényleg jól kijöttök, de aztán csak arra tudsz gondolni, hogy csak elvisel/sajnál/megjátsza, hogy kedvel. Ha valamikor nem válaszol vagy nem akar találkozni, rögtön arra gondolsz, hogy idegesíted.
Ez normális?
Más is van így?
2021. máj. 21. 18:41
1/4 anonim válasza:
Én is így vagyok vele :( Nagyon sok rossz ért az életben, eniatt gyakran aggódom, és nehezen tudom feldolgozni ha valami jó is ér :(
21/f
2/4 anonim válasza:
Hát ez elegé nagy gond, teljesen rendben van az amit érzel, viszont nem így kéne érezned egy barátságban. Én még sohasem éreztem így barátok iránt, vagy a barátaiddal van a gond és ők toxikussak és azért érzed ezt, vagy a önbizalmad nagyon alacsony. Gondolj arra h valaki attól a barátod h élvezi a társaságod és nem azért mert sajnál. Ha mégis sajnálna akkor nem lehtne ezt a kapcsolatot a ő részéről fent tartani sokáig, mert fárasztó lenne az egész. Szóval ha már rég óta barátod akkor élvezi a társaságod és ha csak nemrég ismered akkor várj egy kicsit és kiderül. De tud h bármilyen is vagy az értékes, mert csak egy van belőled ha valakinek nem tetszik akkor ez a ő vesztesége.
3/4 anonim válasza:
Valamilyen szinten én is így vagyok vele. De ez azért van mert ért csalódás. Mondok egy példát. Hárman gameltünk esténként. Az egyikükkel gyakran beszéltem napközben mert együtt készültünk biológia emeltre és mondta, hogy este game. Erre mikor kezdünk volna rámírt, hogy a 3.ember egy olyan játékkal akar játszani ami nekem speciál nincs meg. Így elmarad a közös game. 30 percet játszottak azzal utána 3 órát egy olyannal ami nekem is megvan és ezt nem egyszer csinálták. Persze ez még mindig jobb mint amikor az volt a kifogás hogy ennek a bizonyos 3. Fél depis ezért nem tudunk közösen játszani csak ők ketten. Közben kiderült, hogy amúgy nem kedvel ami amúgy teljesen okés nem szerethet mindenki de a rengeteg hazudozás megingatott és kialakult bennem ez a fajta gondolkodás. Amit egyébként remélem hogy letudok győzni az egyetem az új barátaim mellet. Csak pozitívan :)
4/4 anonim válasza:
hogyne, de általábban a megérzés idővel igazolja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!