Hogy szokjak le a túlgondolásról?
Figyelt kérdés
Mindent túlgondolok és sokáig agyalok rajta és már nagyon durva méreteket öltött. Konkrétan napokig gondolkodom azon, hogy ráírjak valakire, vagy egyéb ilyen apróságokon2021. márc. 26. 00:13
1/6 anonim válasza:
Ugyanilyen vagyok. Ez amúgy miért van? Mi a bajunk?
2/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, magamnál az önbizalomhiányra, megfelelésikényszerre és szeretethiányra vezettem vissza :c Ha megint neki állok túlagyalni, akkor abban a pillanatban megpróbálom elterelni a gondolataim, próbálok valami jóra koncentrálni. Nem 100%-os a módszer, de egyre többször bevált már.
3/6 anonim válasza:
Tehát szorongó típus vagy.
Valami miatt ez kialakul,nem így születünk. Le kell rendezni ezt,hogy miért van,illetve utána hogy mitől félek,mik lehetnek a legrosszabb dolgok ha pl ráírok,ha találok jó indokot,hogy ne írjak,akkor abbahagyom az agyalást,ha nem,akkor ráírok.
Én már átestem ezen az időszakon,mikor olyan voltam mint egy kis nyuszi, elgondolkodtam magamban,tanultam az internetről is,főleg videósoktól,felnyitották a szemem és máshogy látom a dolgokat. De teljesen nem nőttem ki,szerintem aki egyszer ilyen lesz azt sose lehet teljesen eltüntetni.
4/6 anonim válasza:
Fogadj el mindent, ahogy van, és inkább kérdezz valakire-, valamire rá, ha úgy látod, nem érted a dolgokat, minthogy TFH-z.
5/6 anonim válasza:
Erre a legjobb a cselekvés. A szorongás a kontrollmániából fakad, nemtudod mi fog történni, emiatt ijesztő. Viszont amint megteszed, ott a helyzet, már tudod irányitani, csak ugye létre kell hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!