Hogy szerettessem megmagamat a mu kahelyemen a kolegáimmal?
Sajnos kialakult rólam egy kép, amit (most h visszamegyek dolgozni szülés után) meg szeretnék változtatni. Magát a munkám nagyon szeretem, csak gyűlölök úgy bejárni, h egy hibám miatt leírtak és nem szeretnek a saját kolegáim. Mindig mindenkinek ott segítettem, ahol tudtam, sosem tettem senki alá, nem is voltam senkiről egy rossz szóval sem, de elindult egy pletyka lavina és végem lett...
Van ötletetek, esetleg egy könyv, ami segít az emberekkel való kialakult képet megváltoztatni? Ami irányt mutat, h mikor mit válaszoljak, munkahelyi, v társas helyzetekben hogy viselkedjek, hogy kommunikáljak, h komolyan vegyenek, elfogadjanak, tiszteljenek?
Nehezíti a helyzetet, h introveltált vagyok, és nem igazán szeretek beszélgetni velük, pletykálkodni, vagy a napsütésről, esőről diskurálni... Nagyon lemerülök tőle.
Köszönöm előre is az ötleteket, pozitív gondolatokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!