Utálom a német tanárom és ő is engem! Hogyan szerettesem meg vele magam?
Figyelt kérdés
hogyan szerettesem meg magam vele? de am sík hülye vok németből!! :D talán be kéne járnom korepetállásra??2012. máj. 6. 20:07
2/5 anonim válasza:
Velem is bunko volt, aztan elkezdtem tanulni, felhoztam magam negyesre, utana egy rossz szava se volt.12. vegere egesz megkedveltem.
3/5 anonim válasza:
kérd meg
esetleg segítene-e
órán kívül
plusz pénzért
taníthatna téged
németre
kicsit
4/5 anonim válasza:
Miért utál? Miért utálod? Ha azért utálod, mert ő utál, akkor nála kell, hogy érdeklődj. Ha viszont te "kezdted" és azért vagy csak ellenszenves neki, mert te eleve nem kedveled őt, akkor meg nem értem, miért akarod magad megszerettetni. Hiszen nyilván valami oka van annak, hogy utálod. Én, ha utálok valakit, nem akarom megszerettetni magam vele, vagy megszeretni, hanem el akarom kerülni, hogy ne is lássam.
Ha azért vagy hülye németből, mert nincs nyelvérzéked, de az akarat megvan, akkor gyakorolni kell. Ha nincs motivációd és nem érdekel, akkor tök felesleges kérdést feltenned. Ha megvan a képességed, de nem szereted, akkor szintén.
5/5 anonim válasza:
Ez valami szerelem kezdete lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!