Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tehetnék ha nem akarok...

Mit tehetnék ha nem akarok dolgozni?

Figyelt kérdés

28 éves férfi vagyok. Érettségi után - 19 éves korom óta melózok, max. 1 hónapos kihagyásaim voltak 2 munkahely között. Kipróbáltam több mindent, sőt elég sokrétű munkaköröket. Volt ahol csak egy hónapot volt ahol 2 évet is voltam. Munka mellett tanultam 3 szakmát is és lett egy nyelvvizsgám.

Tavasszal elveszítettem a munkám a covid miatt de nagyon nincs kedvem újra dolgozni menni. Egyszerűen nincs ami érdekel, ahol hosszú éveket el tudnék képzelni magamnak. Szenvedni egy sz@r helyen meg tudom, hogy milyen azt nem akarom... Ti voltatok már hasonló helyzetben? Hogy találtátok meg a számotokra megfelelő karrier utat? És tényleg nagyon gáz, hogy így gondolkodom? Lehet lustaságnak nevezni, de szerintem csak foglalmam sincs mihez szeretnék kezdeni..

2021. jún. 20. 20:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10es! Tudod hányszor jutott már ez eszembe? Ahhh...
2021. jún. 21. 06:42
 12/19 anonim ***** válasza:

És mégis lepontozzák😂

2021. jún. 21. 13:54
 13/19 anonim válasza:
59%
Javaslom nézz utána a FIRE mozgalomnak, adni tud motivációt a következő pár évre. Én már régesrég nem akarnék dolgozni, részben elértem ezt a mozgalom által hirdetett szabadságot, csak a feleségem elég karrierista így esélytelen a kiszakadás. Sok sikert és kitartást.
2021. jún. 21. 20:59
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

Pénz, pénz, pénz ès pénz . Az ember haláláig kergeti . Undorítò ez az egész . Persze sok embernek ez teljesen jó . Szerencsére a mai fiatalok már kezdenek rájönni hogyan lehet kiszakadni ebből a rabszolga életből . Személy szerint én az ingatlan bizniszben hiszek . 24 èves vagyok , már van egy lakásom és 2m forintom . Lassan megyek vissza külföldre dolgozni . Ha minden jól alakul 30 éves koromra lesz 2 belvárosi lakásom . Bèrbe adom majd őket , aztán jöhet a nyugdíjas élet .

Te is gondold át milyen lehetőségeid vannak . Sok sikert .

2021. jún. 23. 16:23
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
Fotomodellkedj...
2021. jún. 23. 19:19
 16/19 anonim ***** válasza:
76%

Én is utálok dolgozni azért lettem biztonsági őr

semmit nem kell egész nap csinálni csak döglesz, nézegetjük a laptopot, semmit nem csinálunk.

éjféltől meg alszunk Reggel 5:00 ig havi 240000 nettóért gyere közénk, a legjobb ha utálsz dolgozni!!

A telephelyre mész, még többet tudsz dögleni egész nap!

2021. jún. 24. 08:37
 17/19 A kérdező kommentje:
Voltam őr több helyen, de sajnos ezek szerint nem a legjobb helyeken. Az egyiken 18, órát dolgoztam egy nap, folyamatosan a kimenő árut kellett ellenőrizni, nem igazán volt pihi. A másik helyen, ott 24ben voltam, de óránként volt csekkolás, kimenő bejövő kamionok ellenőrzése, dolgozók ellenőrzése stb.. éjjel meg minket ellenőrzött az egyik góré, hogy alszunk e
2021. jún. 24. 13:54
 18/19 anonim ***** válasza:
66%
Azért kell telephelyre menni mert ott egész nap döglés van Előző voltam
2021. jún. 24. 13:59
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb probléma az, hogy az embert teljesen megfosztották az akaratától, az emberségétől. A legtöbb ilyen "nem akarok dolgozni" kiírások mögött nem az áll, hogy valójában nem akar semmit sem csinálni... A valóság az, hogy ez a munkastruktúra kiöli az emberek lelkét, arról nem is beszélve, hogy az egész rendszert úgy alakították ki, hogy szinte soha ne legyen rá esélye az embereknek, hogy vagyont halmozzanak fel, amit működtetni tudnak, így valamennyi év után magukra tudnának csak koncentrálni.

Elveke kezdjük ott, hogy az emberek ébresztőre kelnek. Megszakítanak az ébresztővel egy természetes alvási ciklust, nem a nappal együtt kelnek, hanem egy beteges és mesterséges időbeosztásban kell élniük.

A másik az, hogy eleve télen kevesebbet kellene dolgozni, mivel a nap is kevesebbet van fent. A tél a befordulásnak, a befelé koncentrálásnak az időszaka. Erre mi történik? Almatúrákkal megvilágított irodaházakban és üzletekben, gyárakban robotolnak mikor már a nap rég lement, vagy még fel sem kelt.

Lehetne részletezni bizony... de felesleges mert aki ezt tudja, érzi, látja, az nélkülem is végig tudja gondolni.

2023. júl. 8. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!