Nem akarok holnap dolgozni menni, mit tegyek?
Már gyomorgörcsöm van, ha csak rágondolok. Olyan jó volt itthon. Mit tegyek? Komolyan ott tartok, hogy fogom magam és be se megyek, inkább rúgjanak ki. Lehet akkor föl kéne mondanom inkább? Ti várjátok a munkát? 7
L/24
Szia
Mit dolgozol? Én is kicsit igy vagyok vele amúgy. Nekem IT terület jutott
Nekem sincs kedvem menni. Jó volt itthon, nagyon szeretem a karácsonyt. Hamar eltelt sajnos a másfél hèt. :(
Viszont ha ennyire rettegsz, lehet jobb lenne munkahelyet váltanod. Nekem is volt korábban olyan munkahelyem ahova gyomorgörccsel jártam be és megváltás volt a március 15-ei 4 napos hosszúhétvége.
Jaaaaa én is rühellem, de bemegyek csinálom a dolgomat mert így keresek pénzt, ebből építhetem a jövőmet.
Spec én tavaly váltani akartam, csak jött a vírus aztán már nem akartam ugrálni, jó döntés volt.
Akár milyen szar a fizetés jobb mint, a nulla :)
Most nehéz helyzet ez sajnos, ki kell várni aztán dobbantani.
Menj be és mondj fel, ha megteheted.
Én sajnos nem tehezem, de már tegnap is tiszta ideg voltam, 1 óra forgolodas után tudtam elaludni. Ma is ez lesz, de azért próbálkozom, most gyógynövényes nyugibogyóal...
Inkább,gondolj valami jóra.
Próbáld meg kialudni magad, hogy ne nyújtottam kezd a napot.Napközben,ha teheted,dolgozz egyenletes tempóban.Tervezz valamit munka utánra amit szívesen csinálsz,ami feltölt, és örömet okoz.
Kitartást neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!