Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha egy főnöknek az összes...

Ha egy főnöknek az összes dolgozó ismerőse a face-n csak egy ember nem, és ez kis cég-akkor az mit jelent?

Figyelt kérdés

Kis cég, alig 20 emberrel. A főnöknek az összes ember ismerőse a facen, de még olyanok is akik már itt sincsenek.

Kivéve 1 embert. Az nem ismerőse.

Ez „érdekes“ viszonyt feltételez kettejük között?

2021. jún. 20. 09:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem jelent. Lehet nem is ő jelölte be a kollégáit, hanem a kollégák őt. Pöccints rá, aztán megtudod, hogy jelöl-e vagy sem.
2021. jún. 20. 09:14
 2/8 A kérdező kommentje:

Jó. Akkor tekerjünk előre az időben. Bejelölöm, de ő nem jelöl vissza.

NA ekkor mi a helyzet?

2021. jún. 20. 09:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor is mit foglalkozol vele? Végezd a melót, legalább nem kell like-olni a hülye nyaralós fotókat és nem írogat rád otthon, hogy milyen melóid lesznek holnap.
2021. jún. 20. 09:24
 4/8 A kérdező kommentje:

"és nem írogat rád otthon, hogy milyen melóid lesznek holnap."

és ebből már volt is afférom!! Kiment face csoportos levélben egy változás hogy másnap előbb kell menni.

Mindenki bement előbb kivéve 1 embert.

És kinek lett ebből balhéja? nekem. mert én nem mentem egyedül.

2021. jún. 20. 09:25
 5/8 Micimacko67 ***** válasza:
Kérdező, ma vasárnap van! Miért foglalkozol meg ilyenkor is a munkával?
2021. jún. 20. 09:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert a troll az hétvégén is dolgozik. Most, hogy lement az érettségi, jönnek vissza a szokásos munkaügyi kamuk, a tipikus 'mit árul el, nem elgondolkodtató, mennyire jelzésértékű, mennyire elfogadható, nem veszi ki rosszul magát, hogy veszi ki magát, nem elemi érdeke' felütésű sztorik.
2021. jún. 20. 09:51
 7/8 anonim ***** válasza:
50%

Mivel facebookra hetente egyszer lépek fel így nem érintene érzékenyen a dolog. Nem hat meg ha valaki nem jelöl vissza. Sőt elképzelhető, hogy én sem, jelöltem vissza valakit, mert nem a facebookon élem az életem. Instám sincs.

Ha akarok valamit a főnöktől akkor felhívom és gondolom ez fordítva is igaz.

2021. jún. 20. 10:07
 8/8 anonim ***** válasza:
70%

Igen, Bazsi, utál a főnök még mindig. Ez van.

Alapítványi iskola

2021. jún. 20. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!