Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tényleg állásidő számít ?

Tényleg állásidő számít ?

Figyelt kérdés

A darabszámot most hagyjuk,de gyárban vagyok raktáros.

Szóval igazából a dolgom az,hogy vezetőállásos targoncával hordjam a-b,

b-c az anyagokat

Előfordul viszont hogy kimegyek "üres" kocsival és körbe járom a terepet melyik sorra mi kell még,mi az ami fogy.

Már jön a vezetőség és lebasz,hogy ez állásidő,ezt így nem lehet ... bla bla ...

Ne haragudj,de az egész 8 órás napi teljesítményemből miért az a 2 percet figyelik amíg üresen megyek ?

Miért nem lehet végig nézni egy napomat,hogy minden egyes nap odateszen magam és rendesen végig dolgozom a 8 órát.

Az a baj,hogy nehezen lehet kiküszöbölni,hogy ne menjél ki legalább 1x üres járatban,de múltkor már azt csináltam,hogy kocsi nélkül végig sétáltam és felírtam,hogy hova mi kell majd vissza mentem és össze szedtem a hholmikat,de ezzel is az volt a baj,hogy oké kivittem oda tettem nekik, hoppá nincs nálam semmi üres járat...

2021. jún. 19. 07:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy állásidő. Nem igazán vannak tisztába ezzel a fogalommal. Munkaszerződésbe mi van? Órabéres vagy?
2021. jún. 19. 07:40
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Dobj fel a kocsira 2-3 anyagot mintha vinnéd ki. Agyontanult ugyis csak azt látja viszi ki.
2021. jún. 19. 08:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Állásidő amikor a munkáltató nem tud neked munkát adni. Pl ha másfél méteres hó van és nincs semmi mozgás a raktárban.
2021. jún. 19. 11:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Az az állásidő amit a 3. ír. Ennek is van valami szakkifejezése csak most nem jut eszembe. A lényeg hogy neked van 2 perc üresjáratod egy nap, ami nem tűnik soknak, de ha minden fizikai dolgozónak van nálatok 2 perc üresjárata/nap, az összeadva 1 hónapra már jelentős. A vezetés meg gondolom nálatok is ezt nézi
2021. jún. 19. 15:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Hogyan dobjak fel a kocsira 2-3 anyagot ha nincs
2021. jún. 20. 18:08
 6/6 A kérdező kommentje:

Egyszer odajött hozzám egy ismeretlen vezető főnök féle,hogy miért nincs a kocsimon semmi

Azt válaszoltam,hogy 100% elvégeztem a munkám,mert a gyártósoron van minden.

2021. jún. 20. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!