Tényleg állásidő számít ?
A darabszámot most hagyjuk,de gyárban vagyok raktáros.
Szóval igazából a dolgom az,hogy vezetőállásos targoncával hordjam a-b,
b-c az anyagokat
Előfordul viszont hogy kimegyek "üres" kocsival és körbe járom a terepet melyik sorra mi kell még,mi az ami fogy.
Már jön a vezetőség és lebasz,hogy ez állásidő,ezt így nem lehet ... bla bla ...
Ne haragudj,de az egész 8 órás napi teljesítményemből miért az a 2 percet figyelik amíg üresen megyek ?
Miért nem lehet végig nézni egy napomat,hogy minden egyes nap odateszen magam és rendesen végig dolgozom a 8 órát.
Az a baj,hogy nehezen lehet kiküszöbölni,hogy ne menjél ki legalább 1x üres járatban,de múltkor már azt csináltam,hogy kocsi nélkül végig sétáltam és felírtam,hogy hova mi kell majd vissza mentem és össze szedtem a hholmikat,de ezzel is az volt a baj,hogy oké kivittem oda tettem nekik, hoppá nincs nálam semmi üres járat...
Egyszer odajött hozzám egy ismeretlen vezető főnök féle,hogy miért nincs a kocsimon semmi
Azt válaszoltam,hogy 100% elvégeztem a munkám,mert a gyártósoron van minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!