Áttehet most 4 órás munkaidőre a munkáltató, hogy aztán karácsonyi leállás alatt amíg állásidőt kell fizetni csak 4 órányi munkára kapjak bért?
Szerintem amúgy kifejezetten előnyére fejlődött a kérdező a legutóbbi ilyen kérdés óta.
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Szóval, most már ott tartunk, hogy fognak fizetést kapni a dolgozók, csak kevesebbet. Igen, szerződésmódosítással ezt meg lehet tenni, ha ők is belemennek.
Amúgy mit szóltak hétfőn az ötletedhez? Kíváncsi vagyok.
Egyébként ha annyira bőkezű akarsz lenni ( mert vissza olvastam a linkelt kérdést)
Akkor szépen kifizeted az állásidő és nem sírsz, hogy nincs miből jutalmat meg most erre a karácsonyra nem kapnak. De ha ezt akarod adni akkor ad.
Sőt kérdezd meg, hogy kinek kell jutalom tehát a kaja az asztalra és kinek a pénz.
Lehet van olyan embered aki jobban örülne most a pénznek, mert ő is vesz ajándékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!