Nem tartasz tőle hogy ha vége a kovidnak, vissza kell menni a home officebol vagy az állásidőről a normál munkahelyre dolgozni?
Most hencegni jöttél, hogy a semmire kapsz 220 ezret? Nagyon sajnállak.... Más meg beledöglik a munkába 160ért.
Voltam homeofficeban még a tavasszal, de jobb nekem bejárni.
Nem hinném, hogy lesz itt márciusban olyan nagyméretű nyitás, hogy itt meginduljon minden, az egyetemek, éttermek, stb...
Max kinyitják korlátozottan a vendéglátóhelyeket, de tényleg max ennyit tudok elképzelni. Múlt héten lett kiszámítva, hogy ha ilyen ütemben oltunk, leghamarabb akkor is április elején érhetünk el oda, hogy na valamit kezdünk magunkkal.
Az első hullámnál is számtalanszor lekommunikálták, hogy na májusban márpedig nyitunk aztán június lett belőle. De el sem kell menni eddig, gondoljunk a két ünnep közötti időszakra amikor beharangozták hivatalosan is, hogy az oktatás beindul erre nesze, még mindig áll minden.
Nem lehet semmit sem készpénznek venni ami nincs benne a Közlönybe.
Miért ne kaphatna annyit?
Ne irigykedjetek 😀
hát nekünk már nyáron megmondták, hogy 180milliót spórolunk havonta csak a villanyszámlán, így hibrid modell lesz a covid után
nekem pl heti 3 kötelező ho lesz, a többi rám van bízva
amúgy nem tudom miért hihetetlen a 200ezres nettó, én 700ért xboxozom itthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!