Ha a cég anyagi ügyeihez semmi közünk, akkor az se kell érdekeljen minket miből ad a cég fizetést ha anyagi problémája van? Nem így van?
Állítólag komoly anyagi mocsárban van a cég, és mindenféle szóbeszéd terjeng.
A főnök meg közli hogy senkinek semmi köze (már a dolgozók közül) a cég anyagi ügyeihez.
Oké.
Ugyanakkor nem fizetnek csak csonka bért, mert nincs miből teljes bért fizetni. És elvárják hogy értsük meg (mi dolgozók) hogy a cég milyen helyzetben van és legyünk "rugalmasak".
Na most valaki magyarázza el már nekem!
Ha semmi közöm (közünk) ahhoz milyen anyagi helyzetben van a cég, akkor az se kell hogy érdekeljen a cég miből fizet bért?
Nem így van? semmi közöm az anyagi gazdálkodáshoz, oké rendben, de akkor a fizetésem 100%ban elvárom és semmiféle indok nem érdekel hogy mi van a háttérben-mert semmi közöm hozzá.
Fizessen amiből akar, nekem semmi közöm hozzá miből, de a bér az JÁR.
nem így van?
Kérdező, neked mindig igazad van!
Csak azt nem értem, hogy ugyanazt a kérdést miért kell ennyiszer feltenni?
Légy szíves te meg erre válaszolj nekem!
Köszönöm!
"Ha nem tetszik, akkor felmondasz, "
Miért mondanék ÉN FEL? mondjon fel ő. Feljelentjük a céget hogy nem fizet szerződéses bért és olyan büntetést kap hogy bezár és akkor kénytelen felmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!