Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem kért a sütimből,...

Miért nem kért a sütimből, személyes problémája lenne velem?

Figyelt kérdés
Szombaton délelőtt be kellett jönnie pár embernek túlórázni, köztük a főnöknek is. 5-en voltunk, gondoltam viszek egy kis sütit, mert anyukám előző nap sütött almáspitét. Hát le is csapott rá mindenki egyből, és láttam a főnök még nem vett belőle. Mielőtt elfogyasztották volna, odavittem neki, hogy megkínáljam, de azt mondta köszöni szépen, nem kívánja az édeset. Pont ő, aki az ünnepségeken, rendezvényeken mindig az elsők között jelentkezik a maradékért, és soha nem mondta, hogy nem szereti az édeset. Arra gondoltam, velem van a baja, azért nem kért a sütimből. Szerintetek is furcsa az egész?
2021. febr. 13. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon alacsony lehet az onbizalmad, ha ebbol ilyen kovetkeztetest vonsz le.
2021. febr. 13. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én se mindig kívánom a sütit, nem hiszem, hogy baja lenne veled, max az hogy elsőnek őt kellett volna megkínálni.
2021. febr. 13. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk lehet, hogy reggelire betolt két csokis fánkot, hozzá egy jó édes tejeskávét, aztán még munka előtt evett egy kis csokit. Aztán jöttél te az almás sütiddel, ez már nem ment neki.

Vagy pont tegnap olvasott egy cikket a mértéktelen cukorfogyasztás és a diabétesz kialakulásának kapcsolatáról, aztán megijedt.

De persze szerintem is valószínűbb, hogy utál téged.

2021. febr. 13. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Istenem, én egy pisztáciás Lindor csokigolyó pakkot vittem be melóhelyre, még karácsonyról maradt meg. Nálunk is volt kolléga, aki nem kért belőle, na és? Én érdekes módon nem lettem ettől ennyire parás, mint te. Nyilván a főnök most pont nem kívánta, én is édesszájú vagyok alapjában, de képzeld vannak pillanatok, amikor rá se tudok nézni ilyesmire. Túlspilázod, de nagyon.
2021. febr. 13. 18:36
 5/7 October15 ***** válasza:
68%
Hát lehet nem magának viszi haza a cuccot hanem feleség/barátnő/gyerek, vagy kapaszkodj meg éppen akkor nem kívánta az édeset. Vagy amibe még belegondolni is ilyesztő: nem szereti az almáspitét. O_O
2021. febr. 13. 18:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Uram atyám :D
2021. febr. 13. 19:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Ki a faszt érdekel hogy nem eszik belőle ? Hát akkor egyen otthon . Annál több marad nektek. Örülj neki. Jobban éreznéd magad ha evett volna belőle ? Azzal ugyan úgy utalni fog ha addig se szeretett. Ha meg kedvel téged akkor az úgy is marad. Nem kellett neki valamiért azt jóvan. Nem kell mindenbe bele kombinálni valamit. Ilyenkor nem kell külön oda vinni neki hogy egyen és vissza utasít akkor meg ez van belőle. Ezen kattogsz. Oda viszed mondod hogy nektek hoztam egyetek belőle. Aki eszik eszik aki nem az nem. És ennyi pont nincs tovább a mondat. Mindenki csinálja tovább a dolgát. Szép napot . Ne kattogj felesleges dolgokon mert rá megy az agyad.. f
2021. febr. 13. 23:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!