Mit csináljak az olyan főnökkel, aki sosem mondja a szemembe, hogy mi a problémája velem?
Figyelt kérdés
A szemembe "szivemezik" meg megsimogatja a karomat/vállamat, amikor viszont elcsíptem egy beszélgetést, "hülyének" nevezett.2020. jan. 14. 05:25
1/4 anonymousreview60 válasza:
Én négyszemközt szembesíteném vele, és megkérném, hogy ha baja van velem, mondja el nekem, mert 1. Csak úgy tudom kijavítani,
és ha ilyen a hát mögött kibeszélős, akkor
2. Mások is hajlamosak lesznek vele erre
3. Mások, ezt a tulajdonságát az ő manipulálására fordítják.
2/4 anonim válasza:
Amit első írt azokkal értek egyet én is, valamint: ha a helyzet nem változik és ez nagyon kezd zavarni, kezdj csendben új állás után nézelődni. Aki ilyen ember, igen, őt lehet manipulálni különféle kitalált és hitelesen előadott pletykákkal.
3/4 anonim válasza:
Én a helyedben elsősorban arra kérném meg, hogy ne beszéljen velem úgy, mintha a csaja lennék, a tapizást meg sürgősen mellőzze.
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem volt olyan munkatársam, aki életemnek hívott és a vállamat simogatta, aztán kiderült róla, hogy meleg, úgyhogy ez semmit sem jelent. Meg minden nővel így beszélt.
2020. jan. 14. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!