Ingáznátok napi 180 km-t oda-vissza?
Ha szakmai gyakorlat, akkor itt nem is a pénzkeresés a cél tulajdonképpen. Ha ki tudod fizetni az utazás vagy szobabérlet árát, és így végre sikerül teljesíteni a hiányzó szakmai gyakorlatot, akkor vállald be.
A másik, amit megpróbálhatsz, hogy az egyetemednél megkérdezed, nem tudnak-e ilyen gyakorlatot szervezni neked. Volt csoporttársam, aki az egyetemen végezte a gyakorlatát is. Harmadik lehetőségként bepróbálkozhatsz a Sztakinál ( [link] , contact@sztaki.hu ), egy emailt megér, hogy szakmai gyakorlatot keresel, leírod hogy hol végeztél (csinálj egy rendes CV-t értelemszerűen, nyilván nem lesz benne túl sok minden, de nem baj). Simán lehet, hogy fölvesznek, több ismerősöm is ott végezte a gyakorlatát és vannak köztük kifejezett tökkelütöttek is.
2 hónap kell. Viszont csak hosszú távra vesznek fel, tehát elvárnak 1 évet.
Nem tudom kifizetni, max 1 hónap utazást. Szobabérlés kizárt. Egyetem cseszik az alkotmányra, oldja meg midnenki, ez egy vidéki város a semmi közepén, sok szerencsét keresni helyet, mert kelleni fog a sok szerencse...
A bérlet többe kerülne sztem, mint a keresezed és ki tudja, a melóhely visszatérít e belőle.
Én terveztem ingázni, de nekem megérte volna, csak családi okok miatt még nem költözök el.
"Gyári melóban nem kapok szakmai gyakorlatot és kéne az egyetemem befejezéséhez."
Ezt írhattad volna a kérdésedben...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!