Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ingáznátok napi 180 km-t...

Ingáznátok napi 180 km-t oda-vissza?

Figyelt kérdés
Oda-vissza minimum 3 óra busszal. Egy 40 ezres városban lakok, ahol 1 darab munkahely nincs számomra. Legközelebbi nagy város 50 km-e van, de ott nagy a túltelítettség. Utána Pest, ami 80 km, majd mégegy megyeszékhely, ami 90km. Pestre nincs elég tudásom. Szóval marad a 90 km. Oda vissza 180 minden nap. Bevállalnád ha te lennél?

2021. jún. 15. 19:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi szakmai gyakorlatot kell teljesítened? Ha ez csak időszakos lenne és nem tart évekig, akkor én szerintem kibírnám a cél érdekében.
2021. jún. 15. 21:01
 12/22 anonim ***** válasza:

Ha szakmai gyakorlat, akkor itt nem is a pénzkeresés a cél tulajdonképpen. Ha ki tudod fizetni az utazás vagy szobabérlet árát, és így végre sikerül teljesíteni a hiányzó szakmai gyakorlatot, akkor vállald be.

A másik, amit megpróbálhatsz, hogy az egyetemednél megkérdezed, nem tudnak-e ilyen gyakorlatot szervezni neked. Volt csoporttársam, aki az egyetemen végezte a gyakorlatát is. Harmadik lehetőségként bepróbálkozhatsz a Sztakinál ( [link] , contact@sztaki.hu ), egy emailt megér, hogy szakmai gyakorlatot keresel, leírod hogy hol végeztél (csinálj egy rendes CV-t értelemszerűen, nyilván nem lesz benne túl sok minden, de nem baj). Simán lehet, hogy fölvesznek, több ismerősöm is ott végezte a gyakorlatát és vannak köztük kifejezett tökkelütöttek is.

2021. jún. 15. 21:10
 13/22 A kérdező kommentje:

2 hónap kell. Viszont csak hosszú távra vesznek fel, tehát elvárnak 1 évet.

Nem tudom kifizetni, max 1 hónap utazást. Szobabérlés kizárt. Egyetem cseszik az alkotmányra, oldja meg midnenki, ez egy vidéki város a semmi közepén, sok szerencsét keresni helyet, mert kelleni fog a sok szerencse...

2021. jún. 15. 21:19
 14/22 anonim ***** válasza:

A bérlet többe kerülne sztem, mint a keresezed és ki tudja, a melóhely visszatérít e belőle.

Én terveztem ingázni, de nekem megérte volna, csak családi okok miatt még nem költözök el.

2021. jún. 15. 21:32
 15/22 anonim ***** válasza:

"Gyári melóban nem kapok szakmai gyakorlatot és kéne az egyetemem befejezéséhez."

Ezt írhattad volna a kérdésedben...

2021. jún. 15. 21:43
 16/22 anonim ***** válasza:
Két évig jártam olyan napi 100km-t tömegközlekedéssel, a csatlakozásokkal meg várásokkal együtt olyan 3 óra biztosan ráment. Ki lehetett bírni, de egyáltalán nem kívánom vissza azokat az időket, sosem voltam kipihenve kb. Mennyi pénzed van most erre?
2021. jún. 15. 22:22
 17/22 A kérdező kommentje:
Max 1 havi bérletnyi pénzem, az is szülői segítséggel. Megnéztem az kb 70.000 forint, éppcsak kinyögöm. Viszont ha diákjegyeket veszek minden nap, úgy csak 40.000 ft.
2021. jún. 15. 22:29
 18/22 anonim ***** válasza:
67%
Ennyi pénzből nem találsz szobát? Ha heti 20 órát dolgozol, máshova még elmehetnél szerintem a maradék időben. Meki, könyvárulás stb.
2021. jún. 15. 22:33
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát, ha a fizum 50%a erre menne, nem érné meg.
2021. jún. 16. 04:46
 20/22 anonim ***** válasza:
Rövid távon kibírható, ha valóban nincs más. Ezt hívják hosszútávú befektetésnek, ami később nagyobb hasznot tud hozni, ha saját magadba fektetsz.
2021. jún. 16. 08:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!